Anonim

Nelly - Dilemma (Official Music Video) ft. Kelly Rowland

I sjätte volymen, i sista kapitlet, visar det det

Doraemon går till framtiden och kom inte tillbaka igen. Kapitlet visar hur Nobita försöker sitt bästa för att göra någonting utan Doraemon, han blev slagen med Giant och vägrar fortfarande att ringa Doraemon. Doraemon hittar honom fortfarande kämpar med Giant och hjälper honom att komma hem. Det slutar med att Nobita tittar på sitt skrivbord, där Doraemon kommer för första gången genom sin låda. Hans låda blir en vanlig låda utan Doraemon's Time Machine.

Det här är bilden av det kapitlet

Med det ser det ut som att Doraemon är tänkt att sluta i volym 6. Men vi vet att det inte hände eftersom det fortfarande fortsätter och de slutade inte med Doraemon.

Så, är Doraemon mangaserier antar att sluta på sjätte volymen eller är det bara en annan historia från Doraemon?

3
  • Doraemon har inget officiellt slut ... vilket kapitel eller vilken manga hänvisar du till?
  • @Krazer det är sista kapitlet om volym sex, jag kommer inte ihåg numret. Förmodligen mer än 100. Jag har uppdaterat mitt inlägg
  • du måste inse att olika länder samlar kapitlen på olika sätt. Vissa länder kombinerar den vanliga serien och Plus-serien, medan andra inkluderade "The Doraemons" spin-off manga i de totala volymerna för mangan.

Wikipedia-sidan sa

Den tredje avslutningen var egentligen tänkt att vara den officiella avslutningen på grund av låga TV-betyg och Fujiko Fujio-duon var upptagen med andra verk, men Doraemon lämnade inte sinnet och startade om i nästa månads nummer. 1981 gjordes detta avsnitt till anime (kallat "Doraemon Comes Back") och 1998 släpptes detta som en animefilm.

Den tredje avslutningen där är den du har sagt.

Doraemon återkommer i nästa kapitel i nästa volym.

Den vanliga mangan har 45 volymer. Plus manga har 5.