Anonim

Death Battle S7 Ep. 20: Hulk vs Broly Reaction

"När Dragon Ball Z-anime släpptes tillkom en fyllnadsscen i avsnittet" Goku's New Power "som visar Super Saiyan som det som ser ut som en Great Ape med gulaktig päls istället för den vanliga bruna"

Senare i den icke-kanoniska Dragon Ball GT såg vi en mer detaljerad version av en gyllene storap, plus "GT Perfect Files noterar att Golden Great Ape-formen verkar vara Super Saiyan-formen från legenderna, vilket ytterligare antyder att den ursprungliga Super Saiyan använde Golden Great Ape-formen. "

Var den ursprungliga super saiyan en gyllene stor apa i Canon Dragon Ball?

1
  • Jag tror att det är en tidsfråga !!! under dragon ball Z och GT var den gyllene stora apan den officiella legendariska super saiyan-formen men nu kommer de troligen att ändra det för att passa in i dragon ball super berättelsen.

Yamoshi var den första Super Saiyan i Dragon Ball. Om du kommer ihåg, långt tillbaka i Saiyan Saga, uppgavs det av Vegeta att det var mycket vanligt att Saiyans använde sin stora apetransformation för att få en extraordinär makt och kontrollera formen för strid. Yamoshi använde uppenbarligen samma transformation i Combat och när han uppnådde Super Saiyan-transformationen var han i detta tillstånd, varför hans Super Saiyan-transformation verkar vara den gyllene stora apan. Goku å andra sidan hade svansen avskuren och han lyckades utnyttja transformationen utan att förvandlas till den stora apan. Så med andra ord lyckades Goku uppnå den mängd stridskraft som behövs i sin basform utan den stora apetransformationen, varför hans SSJ-omvandling möjligen var annorlunda. Yamoshi, å andra sidan, behövde troligen den stora apetransformationen för att uppnå den mängd stridskraft som krävs för att vända Super Saiyan.