Anonim

Hozier - Någon ny (officiell video)

Guren var en kraftfull, jag menar kristallsläpp? Hon var förmodligen starkare än Sound Four. VARFÖR återförde inte Kabuto henne till liv när han var den som dödade henne? Han hade hennes DNA.

5
  • Eftersom Guren är en fyllnadsfigur
  • Så? Mästaren CHen var en karaktär av fyllmedel, Dan var inte alls med i serien alls.
  • Baserat på Chens wiki reinkarnerades han i ett fyllnadsepisod under det fjärde Shinobi-kriget. Bortsett från animeepisoderna de är i, finns det inga kanoniska bakhistorier eller framtid för dem
  • lol var tvungen att söka upp kanonisk betydelse. Hur som helst, vad sägs om användare av Torune, explosionsstil, magnetstil och brännstil?
  • Jag antar att chen och Yota också är filler reinkarnerade ninja

Guren dödades aldrig (Även om hon inte kunde utföra några handskyltar (med händerna upptagna med att hålla tillbaka Rinjis armar) lyckades Guren ändå använda Crystal Release och kristalliserade sig själv och Rinji. De två föll i vattnet nedanför. Gozu räddar henne senare.)faktiskt ses hon till och med senare i Naruto Shippuuden:

Efter den sista striden mellan Naruto och Sasuke kan Guren, Y kimaru och Gozu ses i publiken vid ingången till Konohagakure.

Källa: http://naruto.wikia.com/wiki/Guren

Guren kunde inte återanvändas för att hon inte dog kristalliserade hon själv och i många kulturer, filmer och böcker kristalliserar eller kryogen frysning håller personen in i en stasis vilket betyder att de inte kan dö eftersom alla näringsämnen förblir stilla vilket betyder att hon kan dör inte av manlig näring eftersom näringsämnena aldrig lämnade hennes kropp