Anonim

Naruto Kyuubi Två svansar!

Jag förstår inte.

Den här killen har upptäckt hur man är odödlig genom att reinkarnera i andras kroppar.

Varför föreslår han eller någon nära honom och till och med andra människor som bara vet det att han reinkarnerar till sina egna småbarn?

Det skulle vara helt legitimt i en värld där barn redan tvingas arbeta, döda och göra krig.

Det skulle inte vara så dåligt: ​​reproduktion skulle då betraktas som kloning och det skulle bli normalt om några få generationer.

Om vi ​​till och med i verkligheten "dödar" legitimt foster för att få stamceller, varför skulle det då vara ett problem att klona människor till nyfödda?

Med utbredd odödlighet skulle ninjakrig inte ge någon mening och alla skulle leva fredligt.

0

Att bara använda kroppar som är identiska med hans egna skulle strida mot hans besatthet att lära sig varje jutsu som finns.

Tänk på två av hans potentiella värdar som vi såg i serien Kimmimaro och Sasuke.

Kimmimaro var den sista av Kaguya-klanen och den enda personen kvar med förmågan att använda bentekniker gjorde honom till den enda chansen för Orochimaru att förvärva dem även om Kimmimaros slutliga sjukdom i slutändan gjorde honom olämplig.

Sedan har vi Sasuke som härstammar från hans önskan att få Sharingan och deras förmåga att kopiera jutsu på syn, vilket gör att han lätt kan utvidga sin repertoar.

1
  • ja, det är det bästa svaret eftersom Orochimaru mål är att lära sig alla jutsu i världen.

Jag har läst det här att tekniken varar i 3 år. Jag antar att detta kan vara ett tillräckligt giltigt svar, såvida det inte finns annan information jag saknar (jag är vid det 140: e kapitlet).