Anonim

Tokyo Ghoul: re Chapter 61 Live Reaction & Review: OMFG Eto är INTE One Eyed King ?!

Jag började precis den 3: e säsongen, men jag läste wiki, och jag var nyfiken .... Fångade inte CCG Kaneki och fick idén till Quinx på grund av honom? Varför lät de sedan "Eyepatch" gå med i CCG som en investerare (och gav honom en så hög status också)? Jag vet faktiskt att CCG vet att han är en ghoul, så betyder det inte att de vet att han är Kaneki?

0

Från vad jag förstår från Manga:

Haise Sasaki är ett Alter Ego av Ken Kaneki. Ken Kaneki var helt uppdelad och hjärntvättad. Kunskapen om att Ken Kaneki, personen, är en ghoul, är inte allmänt känt i CCG, bara några få utvalda vet om detta. De vet inte heller att Sasaki är Kaneki, och han känner inte sig själv. För allt som är viktigt för de flesta av GCC: s utredare har Eyepatch / Centerpede ghoul kasserats av Kisho Arima, om de vet det alls. Med undantag för några utvalda, tänker CCG Sasaki som en Quinx-användare (om ens, jag är faktiskt inte säker på om han någonsin använt sin Kakuhou medan han var i CCG), även om han inte är någon.

Och tanken på Quinx kom inte från Kaneki, den kom från Ryoujirou Shiba. Han gjorde det faktiskt bättre än killen som gjorde detta mot Kaneki, Akihiro Kano, den senare som kommer att beundra Shibas arbete senare.