Anonim

Star Wars Battlefront: Battle of Jakku Teaser Trailer

Några avsnitt efter striden med Hidan och Asuma ...: '(. Shikamaru, Ino, Choji och Kakashi gick ut för att hitta Hidan och Kakuzu. När de hittar dem använder Shikamaru sin skuggjutsu för att "förlama" fienderna. Hittills de kan bara se Shikamaru. Varför använder inte Kakashi sin nya Sharingan för att helt utplåna hidan medan han var frusen?

Snälla inga spoilers eftersom jag bara är i mitten av säsong 2.

5
  • Vilken ny Sharingan?
  • Sharingan Kakashi använde på Deidara som slet av armen.
  • det är egentligen inte en "ny" Sharingan. Det är hans Mangekyou Sharingan, Kamui, som han har haft ganska mycket länge.
  • "ny" till showen. Första gången du ser det är när han använder det på Deidara.
  • Jag antar att du kan kalla det "nytt" av den anledningen, men i Naruto (originalet) när Kakashi slåss med Itachi nämndes det att han hade en.

DET ÄR STRATEGI. När du inte ens vet en enda sak om fienden, skulle du gå ansikte mot ansikte direkt? Väl inne Shikamaru's I fallet måste det finnas en person som betar, när de väl har försäkrat sig om att fienderna är helt immobiliserade börjar planen. Tyvärr, Kakuzu frigjorde sig själv, så planen misslyckades.

Varför gjorde Ino använde inte Mind Body Switch-teknikKakuzu?
Det finns flera anledningar till varför Ino bestämde mig för att inte använda den.
1. Om motståndarens vilja är tillräckligt stark kan de tvinga användaren att lämna sin kropp. Tydligen har den starkare en starkare vilja.
2. Om användarens chakranivå är låg blir tekniken svårare att upprätthålla.
3. Om någon fysisk skada orsakar offrets kropp medan sinnelänken är aktiv, skulle det leda till att användarens kropp också får samma skador. Detta är en bra chans för Hidan att döda henne genom att tränga igenom Kakuzu's hjärta, Kakuzu kommer fortfarande att vara bra eftersom han har flera hjärtan. Det är inte en bra idé att eliminera målet.

Varför Choji, Ino och Shikamaru tillämpades inte Bildande Ino – Shika – Chō i striden för att distrahera Kakuzu medan Kakashi siktar Hidan med hans Mangekyō Sharingan?
1. Kakashi initialt har svårt att sikta mål med Kamui ordentligt kämpade han för att nå sitt mål (Minns avsnittet när Kakashi använder KamuiDeidara). Hidan visar sig vara mycket skicklig i närstrid, han kunde springa och hoppa för att undvika Kakashis syfte.
2. Det kräver viss förberedelse och har ett enormt avlopp på hans chakra varje gång det utförs. Om han missade går en stor del av hans chakra till spillo.
3. Kakashi har inte helt behärskat Kamui ändå var det vid gränsen att transportera en arm. Glöm inte det Hidan är en odödlig jävel, halshuggning får honom bara att immobilisera. Även om Kakashi kunde sikta Hidan huvudet exakt, Kakuzu kunde avslöja hans 4 masker med olika naturaffinitet att störa Kakashi.

3
  • Visst Kakuzu befriade sig. Varför brydde sig Ino inte om att överföra till Kakuzu eller till och med Choji och Ino slåss mot honom för att distrahera medan Kakashi använde sin Sharingan. Jag får helheten STRATEGI sak men det kunde ha varit bättre.
  • @ IE5Master Se det redigerade svaret.
  • +1 för odödlig jävel. Tack för din tid, ditt svar var väldigt informativt.