Anonim

Moe Ninja Girls: EP27: What a Ending!

Förbannade barn visas genom serien att ha många övermänskliga förmågor: förbättrad hastighet, kraft, läkning, syn etc. Det finns en episod där Enju hade "en dålig känsla" och omedelbart visas ett skott av Tina Sprout att nästan döda Seinteshi. Hur visste hon detta? Har Enju prekognitiva förmågor?

1
  • Kan du ge avsnittet och tidsstämpeln? Jag kan inte hitta den med en snabb blick.

Förbannade barns förmågor kommer från två saker, för det första Gastrea-viruset som ger dem ökad styrka, smidighet och deras helande förmåga

Övermänskliga läkningskrafter. Det var en av fördelarna de hade som initiativtagare flickor som kunde kontrollera Gastrea-viruset under vissa förhållanden. Den extraordinära muskelstyrkan och smidigheten de besatt hörde också till den kategorin.

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s. 26). Yen Press. Kindle Edition.

För det andra från den djurfaktor som de får sina andra förmågor från

Enju verkade inse något och tittade oroligt på Rentaro, men hon vände sig slutligen framåt och sa: "Jag kommer att besegra honom på tio sekunder!" Och sprang iväg med en supersnabb acceleration som kunde kallas ett utmärkande drag hos modellkaniner.

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s. 173). Yen Press. Kindle Edition.

Kohina höll ansiktet nere och mumlade mjukt för sig själv. Enju, Enju, Enju Okej, jag kommer ihåg. Jag är Model Mantis, Kohina Hiruko. I nära strid är jag oövervinnlig .

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s. 90). Yen Press. Kindle Edition.

Det nämns aldrig att Gastrea-viruset ger precognition och eftersom inget djur har precognition är det ganska säkert att anta att inget förbannat barn har denna förmåga heller. Varken Enju eller något annat förbannelsebarn visar någonsin några tecken på att kunna uppfatta framtiden annars skulle de ha varit helt oslagbara i strid (och Enju blir misshandlad ganska ofta). Följande utdrag visar ganska tydligt att hon inte förväntade sig attacken.

I det ögonblicket såg Rentaro skarpt på de glödande, slimiga gröna trådarna, helt till skillnad från en vanlig spindel. Det var samma sak som de saker han hade sett i offret Sumiaki Okajimas hus. Gå ner, Enju! Hu? Flickan kunde inte reagera på den snabba beställningen. Hennes svaga kropp kastades åt sidan och hon flög nästan tjugo meter och skrapade marken så våldsamt att hon lämnade ett märke.

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 1: De som skulle vara gudar (s. 22). Yen Press. Kindle Edition.

Troligen anledningen till att Enju sa detta beror på en vanlig "tarmkänsla" att något dåligt skulle hända och inget mer.