Anonim

ÄNDRING 3 (DragonBallFighterZ)

Jag upptäckte precis Anime War på YouTube. Det är en fanfic berättelse / kompilering / moshpit / härligt hack med Dragonball, One Punch Man och många andra populära anime-karaktärer.

Jag vet att DBZ / DBS har massor av filmer, men jag är upptagen av DBZ och Dragon Ball Super, och jag känner inte igen skurkfigurerna, inte heller de avsnitt eller filmer där deras bilder kommer från. Det verkar tydligt för mig att animatörerna bakom Anime War har tagit bilder från olika delar av Dragon Ball-serien, och detta är tydligt på grund av kvaliteten på vissa delar av animationen. Jag kan känna igen delar som har använts i DBZ och Dragon Ball Super, och eftersom Super har slutat släppa avsnitt, betyder det att det förmodligen finns en film som den här kommer från som jag inte har sett.

Jag försökte leta upp det nya Super Saiyan-läget de visar och tänkte att det skulle vara det enklaste sättet att hitta källmaterialet (Super Saiyan White, Super Saiyan White Omni). Så småningom kom jag över den här videon som förklarade att den är en del av fanfictionen, så nu har jag inga fler ledningar för att hitta originalfilmen som jag letar efter.

Vad är DBZ / DBS anime källmaterial som visar denna inkarnation av svart Goku, de "onda gudarna", etc?

Jag tror inte att Battle of the Gods är rätt källmaterial; beskrivningen låter som en repetition från en Dragon Ball Super-båge, så helt klart är de nya skurkfigurerna som dyker upp inte en del av den.

Skurkarna dyker upp i slutet av avsnitt 0. Du kan se dem nedan. Nästan alla (förmodligen alla) scener med dessa skurkar har gjort professionellt bilder och ser ut som om de kom direkt från Dragon Ball-serien, vare sig det var en film eller en serie.

4
  • Detta är ett derivatfläktarbete så att materialet är självtillverkat och troligen härrör från kanonmaterial.
  • Ja, som jag sa, det är fan fiction. Det finns dock bilder från officiell anime, och det är vad jag uppenbarligen frågar om. Du kan tydligt säga att vissa bilder är från den officiella källan, och andra är gjorda av fans. För tredje gången frågar jag varifrån det officiella materialet kom.
  • Du måste lägga upp skärmdumpar eller söta specifika tidskoder för referenser. IMO är inte särskilt rimligt att ett potentiellt svar behöver kamma igenom serien för att ta reda på vad du hänvisar till.
  • Den tredje är en Beerus och Kid Buu-fusion från en DBZ Tenkaichi 3-mod. Det är bättre för dig att fråga videoseriens skapare om hans inspiration. Eftersom de alla verkar vara icke-kanoniska fusioner från fan-mods från spel eller på annat sätt.