Anonim

eld eld. {prins zuko}

Nära till finalen i The Legend of Korra - Book 2: Spirits när Vaatu sliter Raava från Korras kropp och förstör henne, säger Korra till Tenzen att avatacykeln också har förstörts och att hon är den sista avataren.

I slutet bekräftar Korra att Raava är tillbaka inuti henne men hennes koppling till tidigare Avatars är fortfarande borta.

Jag undrar, betyder det att Avataren inte längre kan reinkarneras? eller är Korra som Wan där han inte hade några tidigare liv att vända sig till för att få råd (till skillnad från Aang som kunde vända sig till Roku, Kyoshi och de andra 2 avatarer han talade med i slutet) och därmed fortfarande kan reinkarneras.

1
  • mer som att avatacykeln startades om. . . säg om Aang är avatar 1.9 än Korra är Avatar 2.0

Faktisk Avatar-reinkarnation betyder att Raava accepterar en del av nuvarande Avatar-själ, lämnar sin kropp och hittar ny Avatar. Kommunikation med tidigare Avatarinkarnationer var exakt kommunikation med delar av deras själar i Raava. Eftersom Raava förstördes och sedan återuppstod är den i "klart" tillstånd utan själar från tidigare inkarnationer.

Men medan Raava existerar i denna värld kan den hitta ett nytt fartyg som blir nästa Avatarinkarnation. Den enda konsekvensen av dess tillfälliga förstörelse är att Korra nu är ungefär som Wan.

Korra förlorade anslutningen till de förra Avatarsna. Det är fortfarande möjligt för Korra att komma in i avatarstaten (vilket är den enhetliga staten med Raava) men hon kan inte prata med Aang eller andra tidigare avatarer och använda deras kunskap.

tl; dr

Korra blev den första avataren.

Jag fick just veta att Korras koppling till tidigare liv avbröts helt och det blir också värre.

Enligt hennes brev till nästa Avatar i The Legend of Korra: An Avatar's Chronicle (bok), säger Korra att även nästa avatar kanske inte kan ansluta till henne för vägledning. Det är som att varje avatar som kommer nästa inte längre kommer att ha någon koppling till det tidigare livet tidigare.