Anonim

TradersClub24 Dax Open Range Breakout Live Trade 30 september 2020 Daytrading Forex Dax

Skip Beat i manga och anime är nära identiska, (vilket betyder att det som visades i mangan visades i anime under den första delen) tills den tid då Kanae träffade Hiou.

Jag såg anime först innan jag läste mangan så jag blev chockad över Hious utseende (eftersom han just visades i slutet av anime).

Vad som täcktes i anime var täckt av manga, förutom Hiou och Kanaes möte. I anime, efter att Kyoko framgångsrikt avslutat sin PV med Shou (Stage 19: The Last Ritual), är nästa avsnitt (Stage 20: Invitation to the Moon) där hon letades efter ett kommande drama.

Medan i mangan hände Kanae och Hious möte mellan de nämnda animeepisoderna. Varför hoppades eller utelämnades den delen i anime?

Finns det någon speciell anledning till detta eller bestämde sig produktionen för att inte inkludera den i anime eftersom Kanae och Hious möte inte är så betydelsefullt för huvudtomt?

Många saker som finns i mangan visas inte i anime, så de måste ha trott att det inte var tillräckligt viktigt senare. Vanligtvis är anledningen till detta att det inte finns tillräckligt med tid för det i den angivna mängden avsnitt som ges till regissören. Eller så kan du säga att det inte finns tillräckligt med budget. Skip Beat anime-serien avslutades också och fortsatte inte, förmodligen på grund av brist på popularitet eller budget.

På myanimelist.net frågade en användare den ursprungliga regissören för anime-serien om den skulle fortsätta. Regissören skulle vilja men säger att det måste vara en stor popularitet för att serien ska kunna fortsätta. Detta får mig att dra slutsatsen att anime uppenbarligen inte var tillräckligt populär, vilket är konstigt eftersom mangan har en enorm mängd anhängare. Men vanligtvis har en mangaserie fler läsare än anime har tittare, på grund av fler chanser för manga att publiceras än för anime. Även på wikipedia-sidan för anime står det:

anime blev mer accepterad i mainstream i Japan (men mindre än manga)

Detta är också en anledning till att vissa mangaserier fortsätter medan deras anime-motsvarighet inte är det.