Anonim

Ghost in the Shell (2017) - \ "Leader \" Spot - Paramount Pictures

Kan någon förklara tidslinjen för Naruto?

Tydligen började allt med att Sage of the Six Paths skapade jutsus (utan information om samhället innan det), och sedan ett par generationer senare grundades Konoha. Sen ungefär två generationer senare blir Naruto denna världens räddare.

Att döma av detta glömde folk trots att deras historia bara kunde vara cirka 1000 år.

Låt oss säga att de sex vägarna var för 1000 år sedan och Konoha liksom de andra stora dolda byarna grundades för cirka 300 år sedan. Vad hände under de 700 åren?

Hur glömde folket sin egen historia på så kort tid? Gjorde det alla bara glömma att berätta sina barn historier om de starka människorna i sin tid? Fanns det ingen form av skrivning eller berättelser som genererades generation till generation?

Notera: Jag säger inte att historien bara var 1000 år, den kan ha varit längre eller ännu kortare. Det fanns inga bevis för det så jag uppskattade det efter generation. Varje ny generation vart 60-80 år.

11
  • Hur som helst är det viktigt att förstå att Konoha finansierades för 80 år sedan, inte 300.

Naruto / Naruto Shippuden är huvudsakligen fokuserad på berättelsen om den modiga, oförutsägbara, starka viljan huvudpersonen ninja Naruto. Allt som rör honom visas i berättelsen.

Naturligtvis lärde vismannen om Six Paths människor Jutsu. En konst att slåss för att skydda sig själva eller de svaga för att behålla mänskligheten på jorden. Människosläktet kunde sedan använda Justsu för att åtminstone slåss mot djur / djur (till exempel de tio-svansar som attackerade)

Människor började senare missbruka Jutsu, som härrörde från deras hunger efter makt och rikedom.

Historien före Rikud Sennin är inte viktig för Narutos berättelse så den nämns inte någonstans. Det betyder inte att folket har glömt allt.

Först om ditt tänkande om tidslinjen, sedan om själva frågan:

Det är enkel teori, men jag skulle säga: den första grundade byn, han regerade som Hokage nästan samtidigt som sin bror, den andra. Den andra studenten skulle bli den tredje, och den tredje studentens elev skulle bli den fjärde, och den fjärde Hokages son är Naruto. Jag vet inte exakt livslängden för en Shinobi, men om vi tänker, och enligt bilderna från varje Hokage på narutopedia, kan vi anta att:

  • Den första var ungefär 40+, hans bror var yngre (före deras död).

  • Den andra hade i sitt lag den tredje när han dog. Jag skulle säga att Sarutobi var 16.

  • Det skulle betyda att Hashirama var omkring 25 när Hiruzen föddes och när han kämpade DEN striden mot Madara efter att ha grundat Leaf Village.

  • Hiruzen dog vid 60, kanske 70.

  • Minato var fortfarande ung när han blev Hokage, kanske 20 minst 25, datumet som nästan sammanföll med dagen då Naruto föddes, cirka 17 år före fjärde Shinobi-kriget.

Med detta sagt var Konoha grund för cirka 85 år sedan, men i alla fall åtminstone 100.

När det gäller frågan, tänk bara på det: under de 100 åren hade de fyra stora Shinobi-krig, innan det, på den krigshärjade eran. De hade praktiskt taget massakern över massakern, så sedan Narutoverse-början kan vi bara prata om blod och hat och död (som det sa av Pain). Så jag tror att de inte glömde sin historia, de vill bara inte komma ihåg dessa tider och berätta sådana historier för sina egna barn.

Dessutom kan jag inte föreställa mig en Uchiha som berättar historier om Hyuuga-klanen. Det skulle betyda att han bara skulle kunna skicka sin egen historia, men inte alla klaner var direkt ättlingar till Sage of Six Paths, så de har inte eller har bara en kort historia. Det skulle också vara en annan anledning.