Anonim

Ska Jiraiya ha återanimerats av Kabuto?

I Boruto avsnitt 136 märkte jag att Jiraiyas grav ligger i skogen och inte på Konoha Cemetery. Jiraiya är en leaf-ninja så jag antar att hans kvarlevor borde vara på Konoha-kyrkogården och i själva verket dog han för att han försökte rädda byn. Platsen liknar inte Mount My boku.

5
  • Såg inte Boruto, men ... är det en riktig grav, eller mer av ett minnesmärke? Om jag minns rätt, föll Jiraiyas kropp i havet och hämtades inte.
  • Detta svar har ett avsnitt från kapitel 520 som bekräftar att Jiraiyas kropp var oåterhämtbar från och med händelserna under 4: e kriget dunno, om omständigheterna har förändrats i Boruto.
  • Bra. Jag trodde dock inte att det kunde vara ett minnesmärke, men jag kan inte komma ihåg om Jiraiyas kropp tappar i havet. Jag läser inte Naruto-manga också. Men om hans kropp är oåtervinnbar, några tankar varför hans minnesmärke finns i den här skogen? Någon betydelse för honom?
  • Ingen aning, nej: det var därför jag lämnade kommentarer istället för ett svar här :)
  • Kan det vara den plats där Jiraya tränade Naruto i början? Jag minns fortfarande några gamla naruto-avsnitt där Jiraya tränade naruto under en sådan skog och gav heliga samtal kring någon gammal höstuga.

Som JNat uppgav i kommentarerna är detta ett minnesmärke för Jiraiya snarare än en verklig grav. Jiraiyas kropp var oåterhämtningsbar vid havets botten, så det fanns ingen kropp att begrava på kyrkogården.

Men med tanke på Jiraiyas betydelse och status, varför var inte gav han en ordentlig begravning? Naruto byggde detta minnesmärke utanför byn strax efter Pains Assault. Detta beror troligen på det faktum att Konoha under Pains Assault precis hade förstörts och att tid att hålla en begravning inte var en lyx de hade.

1
  • +1 för idén att Konoha inte byggdes om helt och ändå, så det kan vara anledningen till att Jiraiya inte fick en ordentlig begravning. Men jag är mer intresserad av "varför den platsen", eller "vad är den platsen" för Jiraiya eller Naruto varför hans minnesmärke placerades där.

Jiraiyas kropp dödades i vattnet, han kastades i vattnet vid tiden för hans död, och synen var för djup för att hitta hans kropp. Det var Naruto som gjorde honom till en staty i skogen strax utanför Leaf Village