Anonim

Kommer DWEMER tillbaka i ELDER SCROLLS VI? (TES 6 Diskussion)

Jag har avslutat första och andra säsongen ( A) och jag ville börja med mangan. Så jag vill fortsätta det från den del där anime slutade, eftersom jag inte vill slösa tid på att läsa vad som redan har gjorts i anime, förutsatt att alla avsnitt är kanon. Om de är, vilket kapitel ska jag börja med? Eller ska jag börja från början? Och en fråga till, är det en manga som publiceras varje vecka eller varje månad?

0

Börja från början, de har ändrat några saker i anime.
(För att inte tala om att den andra säsongen avvikde från mangan helt)
Det är veckovis, och notera att efter Tokyo Ghoul finns Tokyo Ghoul: re.

3
  • Re är fortsättning på Tokyo Ghoul, eller hur?
  • Ja, det fortsätter lite efter.
  • Tokyo ghoul: re är fortsättningen / uppföljaren av Tokyo ghoul (manga).

Jag föreslår också att du börjar från början, inte bara för att de förändrade vissa saker historiskt utan för att många av de små detaljerna i historien utelämnades i anime. Dessa små detaljer hjälper dig att förstå handlingen bättre men spelar också en stor roll för att få karaktärerna till liv.

Även om du vill titta på Tokyo Ghoul Re-anime finns det referenser och delar av berättelsen som du inte skulle kunna förstå bra utan att läsa mangan. Till exempel, i Re-anime, hänvisar Tsukiyama till aktiviteter som

spelar en match Squash (ett sportspel) med Kaneki som var i manga men utelämnades från första säsongen av anime. Det faktum att Tsukiyama ville spela Squash avslöjar också detaljer om Tsukiyamas karaktär: Han tror att träning är väsentlig men ännu viktigare betonar det Tsukiyamas besatthet med kontrast i saker (mat, känslor, aktiviteter) eftersom han vill göra något positivt som att spela sport innan han åker till ett avkopplande kafé. Efter det visar mangan också att han gillar att dricka en kall dryck först och sedan en varm som betonar temat besatthet med kontrast.