Anonim

FÄRDIGA EM SNABB !! Mardu Människor | Ikoria rankad som standard | MTG Arena

I Granblue Fantasy avsnitt 4 anklagar skurken den allmänna befolkningen för att glömma sin gudinna, som han har provocerat till att orsaka ett problem (jag lämnade det vagt att hålla bort spoilrarna).

Hur "glömmer" ett samhälle levande och aktiva gudar och gudinnor? I många konstverk ser jag att de gamla religionerna ersätts av en ny. Ibland är den nya monotyp. Jag ser inga bevis för det i Granblue.

1
  • Introduktionen från spelet nämnde annars: gudar övergav världen, och därmed hände en incident. Jag är inte heller säker på om det finns gudinna (vilken?) Som nämns i spelet, tills nyligen (efter tre år sedan spelet släpptes, även om de kallas serafer, inte gudar). Men jag har inte sett anime ännu ...

Jag har inte spelat spelet, men jag är uppdaterad med anime. Så jag kommer att använda det som min källa.

Enligt vad vi hittills har fått höra glömdes inte gudarna. De var helt enkelt försummade. Samhället var medveten om deras existens, men dyrkade dem helt enkelt inte längre. Det blev troligtvis ett besvär när de blev mer och mer oberoende av "gudarna".

De flesta var medvetna om berättelser från de äldre om att det fanns ett tempel, men de brydde sig inte tillräckligt för att faktiskt kolla in det.