Anonim

Intergalactic Poon Hunting Operation: Space Cougars!

Med Luffys senaste bounty-ökning till

1 500 000 000 bär

Jag börjar undra om marinsoldaterna (eller världsregeringen) faktiskt har pengar för att säkerhetskopiera detta. Jag är 99% säker på att de skulle få många problem om t.ex.någon lämnar in Big Mammas kompletta besättning.

Så jag frågar: Finns det bevis för att marinsoldaterna / regeringen faktiskt betalade 1 miljon bär eller mer för att lämna in en (möjligen död) brottsling?

Jag är medveten om att det finns belöningar som har betalats, t.ex. till Zoro. Men det var liten stek. Jag frågar om stor fisk.

Marinsoldaterna har en enorm finansiering. Detta beror på att de tillhör världsregeringen. Deras inkomstkälla kommer från skatter från nationerna i Grand Line, och även från världsnoblarna. Jag är säker på att Celestial Dragons slänger ut enorma summor pengar för att säkerställa deras säkerhet och för att skämma bort deras raserianfall. Detta ger en bättre bild av hur pengarna flyter.

Nu när belöningarna är högre visar det inte bara hur besvärligt hot de är mot världsregeringen, utan det visar också hur ökända de är bland andra pirater.

Stora fiskar tas ofta ut av stora skott. Om en pirat dödar en pirat kommer de säkert inte att springa och be om att belöningen ska belönas dem. För då kommer de att fångas av marinisterna. Och med kraftverk som amiralerna tas extrema hot om effektivt. I ett sådant scenario behöver inte bounty-pengarna delas ut.

Det har inte funnits något kanoniskt uttalande i serien som visar att en belöning på över 1 miljon Beri belönades.

Bonusinnehåll från Wikia:

Bounties utfärdas med en "Död eller levande" ansvarsfriskrivning, vilket innebär att belöningen kommer att betalas så länge hotet elimineras, men Baroque Works-agenter säger att bounties vanligtvis bara betalas fullt ut om brottslingen fångas levande; upp till 30% av bounty-pengarna kan gå förlorade genom att hämta någon död, eftersom ingen offentlig avrättning kan hållas.