Anonim

Skaparen av Narutos nya Samurai i rymden Manga-serien - Samurai 8 Kapitel 1 Granskning

Om så är fallet, varför finns det några som är angelägna om att bli nästa "container"?

Och i Boruto, varför har de inte hindrat Orochimaru från att ta nya värdar?

1
  • Jag ställde frågan relaterad till Boruto i ett spoilerfält. Om någon som är mer bekant med Naruto känner att den ska tas ut, känn dig fri.

För att svara på din första fråga, Ja. Liksom att tappa en orms hud.

De har inte stoppat honom i Boruto eftersom han är mycket mer användbar för dem vid liv.

De vet att Orochimaru har en enorm mängd Intel, vilket skulle vara användbart för dem i framtiden. Detta visade sig vara sant i Shin Uchiha-bågen när han berättade för dem vem Shin var.

De vet också att nu när Naruto och Sasuke är så mycket kraftfulla (för OP), skulle Orochimaru inte vara ett stort problem för dem.

Men för att förhindra olyckor har de fortfarande övervakat honom. Kapten Yamato sågs hålla ett öga på Orochimaru i Shin Uchiha-bågen i anime.

Jag håller inte med Abhisheks resonemang varför de lät honom göra det.

Tja, Sasuke kan vara den pragmatiska typen som kan tänka "Tja, kanske någon dör ibland men hans information kan rädda byn många gånger."

Men Naruto är en ol 'Shonen "rädda alla" typ av kille. Han bryter nästan för att Neji dödas i kriget framför hans ögon, om inte för Hinata. Neji var "någon form av" -vän till Naruto, deras största interaktion var under deras första Chunin-examen och jakten på Sasuke. Neji var Hinatas kusin och livvakt och även om han hade en något oförskämd inställning till henne i början av serien Naruto, ändrades det efter att Naruto slog honom.

Låt mig betona detta: Naruto är mer känslomässigt instabil än Hinata. Naruto bryr sig djupt om människor, även om det bara är någon slumpmässig brobyggare som lurade byn med en uppdragsrankning och satte Naruto och hans team i livsfara. Det finns inget sätt Naruto skulle acceptera en tillfällig erbjudande av en person för Orochimarus livslängd.

Det finns två scenarier som jag kan föreställa mig:

  1. Orochimaru hittade ett sätt att bara använda varelser som offer som inte räknas som "människor" i Narutos ögon. Det kan vara något som Zetsu-kloner, hjärndöda människor eller kanske Naruto lärde sig om människor som barnmissbrukare och justerade sin moral.
  2. De ansvariga för Orochimaru, inklusive Sasuke och Yamato, ljuger för Naruto angående Orochimarus praxis, så att Orochimaru kan fortsätta sitt arbete.

Det kan hjälpa det

Orochimarus son är i byns vård.