Anonim

Några kloner skadades vid tillverkningen av den här filmen - Star Wars-fanfilm bakom kulisserna

Accelerator kan styra vektorer med sin förmåga "Vector Change" (ibland även känd som "Accelerator"). Är det möjligt för någon med rymdförmåga att skada honom (t.ex. genom att teleportera ett föremål inuti hans kropp eller flytta kroppsdelarna till olika platser)? Om inte, varför inte?

Finns det också något annat effektivt sätt att skada Accelerator (exklusive magiska saker eller Toumas föreställningsbrytare eller Kiharas sätt att slåss)?

1
  • Jag försökte förbättra formuleringen för att göra det lite tydligare vad du frågar. Om jag har missförstått vad du frågar kan du gärna återställa det.

När det gäller teleportering säger Railgun-wiki:

Från och med Volym 20 är han för närvarande i Ryssland, där han har ett kort möte med några ryska magiker och några av Akademiens nya strömlinjeformade, snabba power-kostymer. Det är också under detta möte där vi lär oss att hans förmåga inte bara fungerar på magi (även om det är ofullständigt, eftersom magiken försvinner istället för att omdirigeras) utan också på teleportering.

Förmodligen fungerar Accelerators reflekterande sköld i alla 11 dimensioner, så länge som teleporteringen använder en av dessa (som Kuroko's gör), kommer han att kunna reflektera den.