Anonim

Var är Tailed Beast i Boruto? Kommer vi att se nya Jinchurikis? | Boruto Naruto nästa generation

Detta är ytterligare en av de frågor som kishimoto sensei faktiskt aldrig tog upp efter slutet av serien. Det kan vara naturligt att de lämnades ensamma i skogar, men finns det några konkreta bevis som tyder på detsamma.

Vad hände med bijuerna? Är de ensamma i skogen eller var det lika fördelning mellan byarna för att utnyttja lika makt? Om ja, vet vi om existensen av jinchurikis post-naruto annat än killer bee och naruto?

2
  • För att rensa upp det var deras chakra det som var kvar i Naruto. Deras fysiska form är någon annanstans och för närvarande okänd men om det behövs kan Naruto kontakta dem. 'do we know about the existences of jinchuriki's post-naruto other than killer bee and naruto ?' Vi vet att jinchurikis är uppdelade från de tio svansarna (en manifestation av ett chakrafruktträd) och vi vet att det finns andra chakrafrukter (Momoshiki hade en massa), så andra jinchuriki kunde existera men inga andra jinchurikier har bekräftats - de flesta svansdjur är troligen fria i en annan okänd (icke avslöjad) dimension
  • Jag tvivlar på att det kan finnas någon annan Jinchuuriki utanför jorden @JohnD, för det första, Den enda anledningen till att Guds träd blev de tio svansarna var att Kaguya blev avundsjuk och ville hämta sitt chakra från sina söner. Gudsträdets chakra äts vanligtvis och det är en ganska sällsynt förekomst av att gudsträdet tar en humanoidform (mycket mindre delas av en annan otsutsuki i mindre former)

I Boruto avsnitt 55 talade Urashiki till Momoshiki Otsutsuki om existensen av 9 massiva enheter av Chakra i form av tailed djur. De enda svansdjuren där han uttryckligen nämnde var Hachibi och Kyuubi. Urashiki var medlem i Otsutsuki-klanens huvudgren, som fick i uppdrag att söka efter Chakra-frukten som Kaguya ursprungligen fick i uppgift, och med sina Byakugan-sinnen kunde han bara upptäcka de åtta och nio svansarna.

Min hypotes är att; om de svansade djuren var någonstans i den öppna skogen, skulle Urashiki definitivt ha nämnt dem och sedan börjat med de mindre djuren som skulle vara lättare att förvärva, utan snarare nämner han dem inte alls. Detta kan innebära att de svansade djuren är någonstans där även Urashiki inte kunde hitta. Jag skulle gissa att de var gömda någonstans där ingen skulle försöka skada eller dra nytta av deras chakra.

de lever och är i skogen, eftersom ingen kommer att vilja fånga tailed djur för krig efter att ha kämpat som ett under fjärde kriget. naruto skulle inte låta dem fångas eftersom han förespråkade att frigöra tailed odjuret

3
  • 1 Har du någon källa eller är det vanlig spekulation
  • det är ett vanligt tal, försök att resonera det själv, eftersom naruto lovade svansdjuret att han skulle frigöra dem, tror du att han bara kommer att stanna kvar för att låta någon fånga dem igen
  • det handlar inte om att återfånga dem, det handlar om att svansdjuren själva också är vana vid saker. Liksom shukaku kanske har gillat att stanna inom gaara själv.