Anonim

【#】 逆 再生 で も 愛 の 告白 し た ら い の? 検 証 し た ら 面 白 す ぎ た た www

I Magical Girl Lyrical Nanoha A's, i början av det första avsnittet, visade det att Darkness Book aktiverades. Senare i serien visade det detta igen, men fortsatte att visa att Wolkenritter kallades vid den här tiden och att de levde som en vanlig familj med Hayate.

När de fick reda på att Darkness Book tömde Hayate började Wolkenritter att attackera Time Space Administration för att fylla alla sidor och tänkte att genom att göra det kunde de rädda Hayate.

De Book of Darkness Incident, vilket skulle vara referensen till sammandrabbningarna mellan Wolkenritter och TSAB (särart med Nanoha och öde involverat) dokumenteras ha inträffat 0065 i Mid-Childan-kalendern, samma år som Jewel Seed Incident inträffade (första säsongen av Magical Girl Lyrical Nanoha).

Jag undrar när när Wolkenritter faktiskt kallades till Hayates sida? Var det före, under eller efter Jewel Seed Incident?

Nanoha A äger rum sex månader efter originalserien, i december samma år. The Book of Darkness aktiverades vid midnatt 3/4 juli, vilket ses i det första avsnittet av A's.

Slutsatsen är att aktiveringen av Darkness Book och utseendet på Wolkenritter inträffade precis efter avslutningen av Jewel Seed-incidenten.