Anonim

Black Clover's Zenon ÄR UT FÖR DENNA VÄRLD! Asta vs Water Spirit Explained (Varför Asta har ingen magi)

Det sägs att Finral bara kan använda sin rumsliga magi för att öppna portaler till platser som han redan har varit. Finns det något slags undantag från detta?

I avsnitt 34 öppnar Finral en portal till en grotta där Asta kämpar för medlemmar i en viss organisation. Detta gör att Yami kan hjälpa Asta, men det verkar väldigt konstigt att han skulle ha varit i denna slumpmässiga grotta.

Jag kollade motsvarande mangakapitel # 47, där Yami nämner att Noelle kontaktade huvudkontoret om situationen och att de skickades ut eftersom de var de som var närmast den staden.

Jag tror att teleporteringen i det här fallet var kortvarig, gjort för att blockera Licht's attack och rädda Asta. Så de måste redan ha gått in i grottan för att den ska vara i Finrals synfält.

Det är verkligen osannolikt att Finral skulle ha besökt grottan tidigare, men det verkar troligt att Finral kanske har besökt staden tidigare, eftersom det ligger nära deras bas. Så de kunde ha teleporterat till staden och sedan ta sig till grottan till fots.

1
  • Detta verkar helt troligt.