Anonim

Humming Voice för avkoppling, sömn, meditation, omgivande, karantänmusik, musikterapi | T.Vinod Kumar

Kisame var känt som tailed odjur utan svansar. Detta beror på att han hade otroligt mycket chakra, så mycket att Samehada hade en tillgivenhet mot honom.

As far, den tredje Raikage, kunde till och med bekämpa Hachibi helt ensam!
Vad är källan till en sådan mängd chakra? Är det ärftligt? Eller vunnit genom övning? Eller bara vid födseln?

Kanske Guy, det gröna odjuret i Konoha, öppnade de 8 portarna för att överträffa Kisame, men att göra detta tar en risk för hans liv. Så det är verkligen inte manipuleringen av chakrapunkter, eftersom varken tredje Raikage eller Kisame verkar riskera sina liv för att få en sådan mängd chakra.

Det finns tillfällen där ett geni föds. Det behöver inte vara i råchakra utan i skicklighet, hjärna, viljestyrka etc.

Itachi till exempel anses vara ett geni, en snabb inlärare, stridsanalytiker och mycket kraftfull.
Madara är ett geni. Att väcka Mangekyo och ha makt som många shinobi fruktade.
As far kan också betraktas som ett geni. Stålskinn och järnblod, tillsammans med det otroliga chakrat och hållbarheten som matchar de åtta svansarna.

Kisame är ett något annorlunda fall. Han är definitivt fruktansvärd stark, men hans gigantiska chakrareservoarer kom faktiskt från hans svärd, Samehade, som har förmågan att konsumera chakrat av offren det träffar.

5
  • 6 Enligt Choujurou (kapitel 468, sidan 10) har Kisame en hög nivå av chakra även utan Samehada. Men kombinationen av honom och svärdet gör en extremt större mängd chakra tillgänglig för honom. Och han verkar också kunna absorbera chakra även utan Samehada (möjligen för att han är i direkt kontakt med vatten), som visas i kapitel 506, sidan 5.
  • 1 Jag tror inte Sasuke kvalificerar sig som ett geni. Itachi gör det dock!
  • @Itachi, situationer, omständigheter och konsekvenser gjorde honom arg, annars var han potentiellt en stor shinobi och han har alltid varit en angelägen och snabb inlärare .. hade också mycket bra planer mot fiender han hade kämpat med ... naturligtvis itachi som äldre bror hade mer kunskap än honom kunde Sasuke ha varit geni ..
  • @Sai: Han var aldrig arg, det var en del av handlingen.
  • @itachi tekniskt klassificerar everry huvudperson som geni. genomsnittliga Ninja är genin, kanske chunnin. Konoha 12 är alla ungefär åtminstone jonin, med flera över det. Sasuke med Mangekyou var Kage-nivå. Det borde vara så, eftersom de flesta är direkt i linje för att ärva chefen för klanpositionen, eller åtminstone är barn till klanens huvud, är de avsedda att som vuxna vara de starkaste i sina klaner, åtminstone jonin .

Alla människor är olika och alla sihnobi är olika. Vi vet att vissa människor är begåvade i poesi och andra i matte. Vissa har gott minne, andra är starkare än andra. Hur "uppnår" de detta? Det gör de vanligtvis inte. De har bara det.

Samma sak gäller även shinobi. Vissa är naturligtvis bättre i genjitsu, andra i ninjitsu. Vissa har Kekkei Genkai, andra har mer chakra än andra. Naturligtvis, när man tränar, ökar han ytterligare sin förmåga, och även om någon inte är riktigt bra med genjitsu, kan han arbeta hårt för att förbättra sig, ungefär som vem som helst kan till exempel delta i en musiklektion och lära sig spela ett instrument.

Så ja, om du inte räknar några "speciella grejer" som Kisames svärd, skulle jag säga att det är något de har från födseln.

1
  • Tack @SingerOfTheFall, du ger alltid anmärkningsvärda svar :)

Jag tror att chakra faktiskt ärvs direkt från föräldrarna och kan finslipas via träning. Som vi vet har Naruto enorma mängder chakra, mer än ens en vanlig jounin-nivå shinobi (Kakashi berättade att Naruto har 4 gånger mer chakra än sig själv utan att räkna chakra av de nio svansarna), sedan sin barndom och kunde utföra förbjuden Multi-skugga klonjutsu som annars skulle vara omöjligt om man inte har ett enormt chakra till sitt förfogande. Så det finns högre möjlighet att Third Raikage och Kisames föräldrar hade otroligt mycket chakra.

2
  • Jag tror inte att du kan ärva chakra reserver
  • Antingen måste du spara det som Tsunade och Sakura eller så måste du ha det i dig. Jag ser ingen annan väg. Och FYI, tailed beast, Samehada och andra ninja-verktyg är uteslutna.

Det anges specifikt att en shinobi kan öka sin chakravolym via träning. Det anges i manga, anime och databooks att Chakra skapas när två andra energiformer, gemensamt känd som ens "uthållighet", formas tillsammans. Fysisk energi ( , shintai enerug ) samlas från var och en av kroppens celler och kan ökas genom träning, stimulanser, och träna. Andlig energi ( , seishin enerug , engelska TV: Mental energi) härrör från sinnets medvetande och kan ökas genom studier, meditation och erfarenhet. Dessa två energier som blir mer kraftfulla kommer i sin tur att göra det skapade chakrat mer kraftfullt. Därför kommer övning av en teknik upprepade gånger att bygga upp erfarenhet, öka sin andliga energi och därmed tillåta mer chakra att skapas.

så varje karaktär som har stora chakra reserver utvecklade den genom att antingen öka den fysiska eller andliga energin eller båda. genom fysisk träning som löpning, push-ups etc etc eller genom mental träning som att studera, läsa, meditera etc etc.

utöver det är en annan viktig faktor chakrakontroll vilket är viktigt eftersom det är möjligt att maximera mängden chakra som en shinobi har. det finns fortfarande vissa begränsningar baserade på genetik. som sådan är det därför som någon som kakashi har genomsnittliga nivåer av chakravolym. men jag tror också att det är möjligt att bryta gränsen till en viss grad. ett sådant sätt är att täta bort chakra för senare användning. detta kommer att ge dig en högre nivå av stående chakravolym och i sin tur kommer det att göra det möjligt för dig att träna hårdare och utveckla chakra utanför gränserna för din genetik. IE tsunade föddes med chakra av hög kalv och volym eftersom hon är senju / uzumaki. men tätningen på hennes fyrhuvud möjliggör tydligt ännu större chakravolymer