Anonim

få rodnad guld razr

I manhwa The Breaker: New Waves, efter att den nya chefen för kampsportalliansen konfronterade Goomonryong efter sin återkomst till Seoul, blev han plötsligt så sjuk att han kommer att dö. Jag undrar verkligen vad hans sjukdom / skada var? Jag har inte sett förklaringen i mangan vad hans skada / sjukdom är och vilken effekt skadan skulle ha. Kan någon belysa detta för mig? Jag hänvisar till den nya chefen för alliansen i The Breaker: New Waves.

Kang-Sung tog några "dödliga" hits under sin kamp med Goomonryong.

Han kunde inte alltid använda sin reflektionsteknik för att motverka attackerna, första exemplet i kapitel 142 genom att sparka honom i luften.

Efter det tog han en enorm mängd träffar, Goomonryong är tillräckligt stark för att förstöra en byggnad så .. föreställ dig effekten på en människa :)

Imo final hit chapt 143 är den som orsakade mer skador.

1
  • faktiskt verkar jag inte som detta är det rätta svaret, Goomonryongs attack är fysiskt baserad skada, medan Kang-Sung tog skada från sin chi som vad Ghost Ghost definierade, det borde finnas någon form av förklaring till varför hans chi blev allvarligt skadad . ett exempel som jag syftar till att hitta är att Soul Crushing-strejken gör att ben bryts sånt.