Anonim

How-To Rig a Nightcrawler and Spin-N-Glo Combo for Diver and Bait Steelhead Fishing

Både Lindy och Leti har ett märke på pannan som verkar vara fyra trianglar som pekar mot varandra

1

de är inte släkt. Ingen av deras söner, Chrono och Griffith med respekt, har detta märke och Clyde, Chronos far verkar inte ha detta som utesluter att det är genetiskt.

det verkar inte heller förknippas med deras rang i Dimensional Navy eftersom Gil Graham inte har det och han också är en amiral som dem.

Så varför har de båda samma märke på pannan? finns det någon mening bakom det?

1: bilden av Lindy är från den första filmen som verkar ha högkvalitativt konstverk än serien så jag antar att medan Letis framstår som 4 punkter antar jag att det ska vara fyra trianglar också

Lindys karaktär var baserad på en älva med samma namn från Lyrical Toy Box (det var där hela Nanoha-serien startade). Här har hon både prickar och vingar (som hon visar i Nanoha-serien när hon använder sina krafter).

Det verkar inte finnas en kanonförklaring till varför hon har dem i Nanoha-serien, men jag skulle inte bli förvånad om hon inte var helt mänsklig, men delvis annorlunda.

Och jag skulle hypotetisera att Letis karaktärsdesign baserades på Lindys bara för att driva poängen hem att de är vänner.

1
  • Jag minns inte heller några skäl som berättades. Jag håller med och tror att det är säkert att anta att de antingen är ett drag av någon främmande ras, sminktrend eller religion.