Anonim

Children's Make A Wish Foundation och Saabkyle04 arbetar tillsammans

Även om jag inte har sett ett exempel där Reinkarnate av Asura och Indra är en tjej, undrar jag fortfarande. Så frågan är, är det möjligt att få en tjej reinkarnerad av Asura och Indra?

7
  • Bra fråga. Det höjer också poängen med vad som händer om reinkarnaterna har avkomma, förutsatt att flickor reinkarnationer är tillåtna. Har avkomman Rinnegan? Har de naturligtvis både Senju- och Uchiha-förmågor?
  • De reinkarnerades bara två gånger
  • 2 reinkarnationer är vad vi vet. Med tanke på tidsperioden mellan de två reinkarnationerna och tidsperioden mellan Naruro & Rikudo bör det finnas mer än 2 reinkarnationer.
  • @AnkitSharma Zetsu antydde att han hade kontaktat flera generationer av reinkarnater, allt slutade med misslyckande. De två generationer som vi känner till är bara de senaste.
  • Jag håller med TheBlueFish

Det nämns inte några andra inkarnater i mangan. Det är fullt möjligt eftersom det helt enkelt chakra reinkarnerar till en annan kropp, men det är inte bevisbart.

Rent teoretiskt: Det verkar som om, utifrån vad vi har sett och vad vi vet om Asura och Indra, att alla hans reinkarnationer skulle vara ättlingar till dem. Indra och hans två kända reinkarnationer (Madara och Sasuke) har alla varit Uchiha (ättlingar till Indra) och har haft Sharingan. Asura och hans två kända reinkarnationer (Hashirama och Naruto) är Senju och Uzumaki, ättlingar till Asuras klan. Detta kan bero på att deras decedenter delar liknande chakra (Uchiha har Sharingan, och Uzumaki / Senju har otrolig chakrakontroll och chakra reserver). Teoretiskt sett, så länge de är medlem i en av dessa klaner kan de vara en reinkarnation.

4
  • Jag håller också med dig även enligt wiki: Reinkarnation är en process genom vilken en avliden persons chakra och själ återföds i ett nytt levande fartyg ... Så kravet här är ett nytt levande fartyg och flickan är också ett levande fartyg .
  • Jag skulle också satsa på att kön inte spelar en roll i denna cykel. Även om det finns väldigt lite förklaring till Varför Reinkarnationerna fortsätter (bortsett från dåliga känslor), det är i slutändan en själsöverföring. Med tanke på hur väl någon som Orochimaru kan manipulera dessa saker, skulle jag föreställa mig att några övernaturliga medel inte skulle bry sig heller.
  • Naruto var Uzumaki och kamikaze. Eftersom han inte hade rött hår berättar det inte att han saknade Uzumaki-krafter. Som i nagatos död blev hans hår vitt när han hade tappat sin chakara
  • @AnubhavGoel Naruto var Namikaze, inte kamikaze (även om han använde kamikaze-taktik mycket = P). Bara för att han inte fick sin mammas röda hår betyder det inte att han saknade varumärket Uzumaki chakra reserver - det stod faktiskt att även utan Kurama hade han mycket chakra (naruto.wikia.com/wiki/Naruto_Uzumaki, under "Chakra och fysisk förmåga")