Anonim

q a !! 🙂🌱 (mental hälsa, studietips, personlig) + dekorationsryggsäck 🌸

Jag har märkt det i vissa Anime, lärarna är väldigt korta / små, jag menar att de ser ut som grundskolebarn. Anime jag pratar om är:

  • Slå blodet
  • Välkommen
  • Toaru Majutsu inget index

Jag har hört att samma sak är fallet med Doki Doki skoltid och Pani Poni Dash men har inte sett dem så kan inte säga säkert. Min fråga är, varför är det så? Är det att vädja till en större publik, särskilt lolicons? Eller finns det någon annan anledning, för från där jag står har jag inte sett hur deras småhet har haft en roll i att föra historien framåt på något sätt.

3
  • Du kan lägga till Ranma 1/2 till mixen. Ranmas hemlärarlärare har en konstig sjukdom som håller henne i spädbarn. Sedan lär Happosai henne hur man växer till vuxen kropp (tillfälligt) genom att stjäla en fighter chi.
  • Och Negima, även om han är mer shota än loli ...

Okej, textvägg, så ta dig tid att läsa.

Först riktar sig dessa shower till tonåringar. Eftersom vårt samhälle delegerar handlingen att undervisa barn mest till kvinnor (förändras, men ändå), har vi att läraren är den vuxna kvinnan utanför tonåringens familjecirkel som tonåringen har den längsta kontakten med.

I anime / manga utforskas denna romantiska / sexuella spänning i flera titlar, som Onegai Sensei, KissXsis och andra.

Så vi kan dra slutsatsen att flera tonårspojkar har hot för läraren. Tonårsflickor har också hot för den manliga läraren, men jag kommer att begränsa svaret på pojkens universum.

En undergenre av anime-karaktärer angående lärare är Sensei-chan:

En vanlig japansk mediatyp, den kvinnliga gymnasieläraren som är ganska ung, attraktiv, till och med söt och på vänliga villkor med sina elever.

Å andra sidan är hon fortfarande ogift och mycket medveten om det, liksom om bristen på respekt hon får.

Sedan får vi en annan genre av anime-karaktärer, Token Mini Moe:

Token Mini Moe är en ung eller ung utseende medlem i en rollgrupp som är utformad för att tilltala en av två dominerande demografier. Den första är de som helt enkelt tycker att karaktären är helt bedårande och / eller kärleksfull och känner sig skyddande mot honom eller henne. Karaktären låter den här typen av fan fungera som och leva ut rollen som en idealiserad äldre bror eller syster (eller förälder) som hejar på sin lillasyster och hjälper henne att uppnå de mål som inställningen anser vara viktiga. Den andra är Lolicons / Shotacons, som tar ett erotiskt eller romantiskt intresse för karaktären. Naturligtvis är dessa två grupper ofta i varandras halsar över karaktären.

När de två (Sensei-chan och Token Mini-Moe) överlappar, du får den typ av lärare du frågar om.

Så det är en karaktär som är utformad för att fylla två roller samtidigt. Beroende på behoven kan Loli-läraren vädja mer till skolan Moe sida eller Lolicon sida

0