Anonim

Utlänning - väntar på en tjej som du - Flash Back Internacional

När det gäller frågan som ställdes tidigare:
Träffas Emiya Shirou och Arturia någonsin igen efter Ödet / övernattningen?

I Visual Novel of Fate Stay / Night Realta Nua när du har sett alla 5 ändarna visas ett nytt slut tillgängligt från titelskärmen samtal -Last Episode-, detta är i två delar, en monolog av Ödet Rutten och en andra del där Arturia hör från Merlin om ett mirakel som kan uppnås av två personer, en som "väntar oändligt" och en som "förföljer oändligt", eventuellt kommer förföljaren att stanna när de når servitören.

Vad Merlin hänvisar till är att Arturia väntar och Shirou förföljer, så småningom når Shirou Avalon där Arturia sover och de 2 slutligen återförenas, det är inte helt säker på hur lång tid det tog Shirou att nå Avalon men med tanke på att Avalon överskrider all magi inklusive de 5 magikerna det måste ha tagit en evighet för Shirou att nå.

Uppenbarligen, om det tog dem en evighet att träffas, är det sunt förnuft att det aldrig hände.

Så min teori är att det finns två alternativ för detta tillfälle:

  1. Författarens definition av evigheten är något annorlunda än vad som är känt för allmänheten.
  2. Att det var ett slags inre skämt att trolla publiken som desperat vill se dem återförenas.

Finns det något officiellt uttalande om hur länge evighet är enligt Fate Stay / Night-serien?
Finns det till och med några ledtrådar att basera någon form av spekulation på?
Eller kanske nämner ljusromanen något om det.

Jag vill verkligen veta hur mycket Sabre fick lida för att äntligen träffa Shirou.
(IMO efter allt hon har gått igenom har hon redan lidit tillräckligt).

Avalon är

feernas domän ... den oåtkomliga utopin som Arthur drömde om och sägs ha gått till efter hennes död.

I Ödevägen, efter att Sabre försvann och återvände till sin egen tid, ser vi ett skott av Arturia och Bedivere. Det antas att från Arturias linje

Jag tror att jag kommer att sova mycket längre den här gången ...

att detta inträffar efter Bedivere tredje och sista försök att återvända Excalibur till Lady of the Lake, som i de två föregående försöken, när han beordrades att returnera svärdet, ljög han om att returnera det, med vetskap om att genom att göra detta skulle Arturia ha dött . Så Arturia dog och åkte till Avalon. Med tanke på att det är en utopi tror jag inte att Sabre skulle lida.

Nu visas Shiro i slutet av -Senaste avsnittet- att krama Arturia och han hade på sig manteln som Archer hade på sig (men nu i en annan stil), så de möttes. Det här är varför -Senaste avsnittet- ses som den sanna änden av ödet, eftersom Shiro och Arturia äntligen är tillsammans i slutet. Men eftersom Avalon överskrider all magi, inklusive de 5 magikerna, av vilka den femte domänen misstänks vara tidsresor (men Touko säger att den andra styr tidsresor, så jag antar att Avalon överskrider tid eller åtminstone utifrån tidsföreställning ), så trots att Arturia dog länge tidigare innan Shiro ens föddes, kan vi inte vara helt säkra på att hon väntade samma motsvarande tid på att Shirou ens skulle födas.

Shiro kan ha dött till innan han återförenades, eller så kan han ha förlängt sitt liv som vissa magier gör (utan att bli en död apostel). Det finns en serie H Dojinshin (tillverkad av fläkt) som antar att det har gått lite tid sedan Shiro gick för att föra Arturia tillbaka. (En uppsättning har honom och Arturia har sex i Avalon när de återförenas, medan i nästa uppsättning är de tillbaka i Fuyuki och bor tillsammans med Rin och Sakura på besök).

Såvitt jag vet är det inte angivet hur Shiro kom till Avalon eftersom vi bara känner till förhållandena för Miracle Shiro och Arturia uppnådda. Jag använde evigheten som ett medel för att indikera en omätbar tid, eftersom med tanke på Shiros Magecraft-förmågor hade han utvecklat något för att låta honom nå Avalon, skulle det ha tagit honom en hel del tid. När allt kommer omkring är den ultimata ambitionen för varje magi att nå roten, vilket kan ta generationer att slutföra, eftersom det tog så lång tid för Tohsaka att komma nära att använda den andra magin ordentligt.

4
  • Om du anser att Sabre väntar på Shiro som lidande (för att hon älskar honom), så tror jag att "evigheten" är en hel del lidande ...
  • @HashiramaSenju sant, det här är bara vild spekulation, men jag antar att hon måste vänta minst tio år sedan det var tio år efter 5: e kriget, trollkarlens förening och El-Melloi / Tohsaka-supportrarna kämpade om den större gralen och det finns inget att säga att Shiro var inblandad eller inte (det står att konflikten var i samma storlek som Graal War och jag antar att Shrios ideal skulle få honom inblandad om han var där). kanske väntade hon bara 10 år men om du väntar på någon du älskar att komma efter dig kan det kännas som evigheten
  • Finns det någon form av hänvisning till det i ljusromanen? (Jag läste inte det, men avslöj gärna spoilers)
  • @HashiramaSenju att vänta i minst 10 år är bara spekulation baserad på detta och Shiros personlighet. som jag sa i mitt svar såvitt jag vet är det inte angivet hur länge de väntade / förföljer och det enda omnämnandet av detta mirakel är i -Senaste avsnittet-