Anonim

MR-VD, SPOIL ME 100 PERCENT! Ljudbok (Fan-Made) Kapitel 816-820

Jag stötte på den här mangan av misstag och jag kommer inte ihåg vad den hette.

Huvudpersonen är en tonårsflicka som förlorade sina minnen från när hon var ung. Jag är inte säker men jag tror att hennes efternamn var Mochizuki, men det kan ha varit en av hennes vänner som hade det namnet.

  • Jag tror att hon har en manlig vän som bär med sig ett svärd.
  • Hon blir vän med en blond tjej i sin klass som kysser henne i klassen och tänker tydligen att det kan få tillbaka några av de svarthåriga flickornas minnen.
  • Den blonda flickan har en tvillingbror som också kysser den svarthåriga flickan av samma anledning och hoppas att hon kommer att få tillbaka några av sina minnen.

Jag vet att det inte är så detaljerat men allt du kan tänka dig som matchar den här beskrivningen skulle vara till hjälp.

Jag tror att det heter Otome x Ranbu

Hon är din stereotypa airhead-skolflicka, med ett undantag, hon har minnesförlust. Hon flyttade nyligen till en ny skola där saker fungerar annorlunda, främst magi. Hon är Mochiduki Tsubomi, och hon kommer inte ihåg någonting innan hon överförde. Ange ännu en transferstudent - den vackra men arroganta bishojo, Izayoi Yukiji. Hon är ute efter Tsubomi, men varför? Vad vill Yukiji? Vilket mysterium har Tsubomi?

Jag har också letat efter den här exakta historien. Något av det du sa var som det jag letade efter. Det heter Månens svans. Kolla in det.

1
  • 3 Ditt svar behöver mer information, lägg till citat, bild eller beskrivning. se ett annat svar här.