Anonim

All Might Deku Training | My Hero Academia Tough Like The Toonz: EP 11

Midoriya tränade i 10 månader för att bygga sin kropp och efter sin träning fick han [Lean muskulös uppbyggnad] rätt, så varför ser han av modell / hälften av sin storlek / mager från inträdesprovet till slutet av sportfestivalen? Alla andra karaktärer är designade bra utom honom I USJ-bågen ser alla karaktärer bra ut men Midoriya ser så mager ut. I Hero Killer-bågen har han återigen samma kroppsbyggnad som den i Beach-scenen som bokstavligen densamma.

Beror det bara på att konststilen ändras av författaren / konstnären i både Anime och Manga eller finns det några skäl för honom att vara mager efter den strandscenen?

2
  • Jag startade precis My Hero Academia, så jag kan inte riktigt ge ett fullständigt svar, men kom ihåg att All Might sa att Deku rusade med träningsprocessen för att nå sin deadline. Som jag ser det är konststilen en representation av Deku som fortfarande anpassar sig till sin nya muskelkropp och karaktär
  • Jag tror att allt som sägs var relaterat till hur muh% av One for All, Deku kunde använda eftersom det aldrig testades förrän på Zero Point-robotscenen. När det gäller muskeln tränade han i 10 månader och han borde ha anpassats till den byggnaden men han gick från den byggnaden till mager under hela säsong 1 som om han aldrig gjorde den 10 månaders träningen. Plötsligt i Hero Killer Arc i säsong 2 har han exakt samma byggnad som han hade i säsong 1 strandscenen.

Tja, min gissning på varför han skulle se tunn ut är allt på grund av karaktären och utvecklingen av den karaktären. Vad jag menar är att Deku eller Izuku mydoria var "född" konstig och i MHA-universum betyder det att du teoretiskt sett är mycket svag eller svag jämfört med andra med konstigheter. Så i det här fallet är orsaken till att han kan se liten eller svag ut trots att han är mycket byggd muskelmässigt allt på grund av karaktärsplott eller utveckling.

Hoppas det svarar på din fråga!

(Trovärdigheten för detta svar baseras på att titta på anime många gånger och vara mycket bekant med hur plot och utveckling fungerar)

3
  • Jag håller med om att han föddes konstig och ursprungligen mager men han tränade sin kropp och var välbyggd och muskulös. Han är svag när det gäller att hantera sin egenhet jämfört med andra. De andra karaktärerna känner gränsen de kan använda. Enligt vad jag förstod ska han kunna använda 5% direkt efter träningen på stranden, men eftersom han inte vet hur man reglerar kraften kunde han bara använda antingen 0 eller 100% och som ett resultat vrider han sig själv . Han lär sig bara hur han använder sin egenart när han började träna med Grand Torino och han ser plötsligt muskulös ut precis som han var i kapitel 2.
  • Hur får honom att se mager ut när han är fysiskt välbyggd, användbar för plot- och karaktärsutveckling. Det besegrar syftet med att han tränar för att bygga sin kropp. För tomtändamål är han redan svag eftersom han inte kan använda sin egendom effektivt utan att bryta sig själv.
  • Även i Quirk Apprehension-testbågen som jag tror är i kapitel 5, ser karaktärerna högre än honom större än honom i storlek där som karaktärerna kortare än honom ser mindre ut än honom i storlek.