Anonim

Live sportresultat: Wimbledon

Under spelet finns det en scen där någon upptäcker ett fossil av Utawarerumono (tydligen en arkeolog) och det antyds att Utawarerumono är den saknade länken mellan människa och apa eller människans ursprung. Fossilen har också det som ser ut som Hakuros mask. Arkeologen skjuts sedan av personen han pratade med, uppenbarligen en vakt.

Nu vet vi att "Iceman" är Utawarerumono (Hakuro) och han experimenterades på så att mänskligheten kunde bli starkare att bo i världen. Men jag förstår inte var scenen med fossilen passar in.

Så jag undrar vad sambandet mellan det fossila och resten av berättelsen är.

Jag vet inte hur spelet presenterar det, men jag tycker att det är ganska uppenbart från anime.

Scenen med fossilen finns i vår nuvarande.

Forskarna hittar fossilen och tror att den saknar länk mellan människa och apa. Proto-Hakuoro hittar det och vill visa det för världen. Men en annan forskare säger till honom att mänskligheten ännu inte är redo för sådan uppenbarelse och skjuter honom. Hans blod kommer på fossilen, vilket väcker Utawarerumono. Det frågar sedan de döende forskarna om han vill leva. Han instämmer och ger sin kropp som kärl till Utawarerumono och får därmed masken och blir praktiskt taget Utawarerumono.

Spola framåt några (hundratals) år

och Proto-Hakuoro finns som Iceman.

Varken spel eller anime förklarar var Utawarerumono faktiskt kom ifrån och hur det blev ett fossil.

1
  • Jag frågade inte riktigt var Utawarerumono kom ifrån, det är bara att i Visual Novel är den enda anslutningen du kan få från den att en av de 2 personerna där hade Hakuros röst men det är bara uppenbart om du använder röster från PS2-spelet men ditt svar förklarar dock länken eftersom Visual Novel aldrig indikerar när den fossila scenen äger rum och det är vettigt om en av forskarna var Hakuro århundraden innan han upptäcktes som Iceman