Anonim

Kirito i fara? Kirito Vakna! SAO Alicization War of Underworld Del 2 Final Season Trailer

Jag märkte att Crunchyroll dyker upp i slutkrediterna för Ojisan och Marshmallow:

Varför? Spelade Crunchyroll någon roll i produktionen än att bara streama showen?

Jag tror att det mest förenklade svaret är att innan anime-produktionen skulle sändas, hade studion bundit med produktionshusen Crunchyroll och billibilli.

Den 5 januari hade Anime News Network följande artikel http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-01-05/ojisan-and-marshmallow-credits-list-crunchyroll/.97209

På den officiella webbplatsen för tv-anime av Rekomaru Otois webbmanga Ojisan och Marshmallow (Ojisan till Marshmallow) listas mediedistributionstjänsten Crunchyroll och den kinesiska strömmande webbplatsen bilibili som ansvarig för utländska affärer för projektet.

Nästa dag bekräftade crunchyroll dessa nyheter. http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-01-06/crunchyroll-confirms-ojisan-and-marshmallow-anime-streaming/.97283

Som @NatG har noterat krediterar Showen CrunchyRoll och BilliBilli för utländskt samarbete. Detta betyder inte att de har bidragit till showen. Det ger dem troligen exklusiva rättigheter för showen samt ansvaret för marknadsföring etc. i andra länder. Sådana erbjudanden sker vanligtvis efter att anime har startat eller till och med slutat sändas i Japan för främmande länder.

Detta steg ligger i linje med andra globala produktionshus som knyter kontakt med utländska mediehus för att öka sin bas. Till exempel samarbetar amerikanska TV-kanaler med indiska kanaler för att sända showen samma dag / nästa dag eftersom marknaden för sådana program ökar i Indien.

Så detta är bara ett steg från produktionsteamet att samarbeta med andra mediepartners för att ta anime till en bredare publik.

0

Jag letade efter kanji ovanpå: det betyder utländskt / utomlands samarbete / samarbete.

2
  • 4 Detta är sant, men jag tror att OP letade efter lite mer detaljer om vad detta samarbete egentligen innebar.
  • Tack för ditt svar, men senshin är korrekt; Jag letade efter mer detaljer om vad de faktiskt gjorde.