Anonim

Blackbeard tredje \ "ZOAN \" DF och Kaidos död | LOGIA: s sanna potential || EN STIKTEORI

Jag är ett stort fan av En bit manga. Jag började bara titta på anime (avslutade tre säsonger).

Jag undrade: Vilka befogenheter hade piratkungen Gol D. Roger?

Finns det något kapitel / avsnitt som avslöjar hans krafter? Eller finns det någon teori om det?

Det har inte funnits någon information om Gol D Roger-makten. Även om det finns några avsnitt där en del av Gol D. Roger är anslutna men informationen om honom är mycket låg. Huvudsaklig information om honom handlar om familjemedlem, en del besättning, dödsorsak, mycket få information om hans skatt One Piece men information om makten har inte avslöjats. Det finns lite mer information om honom på denna wiki-sida.

När historien utvecklas är många saker otydliga eller okända som kan avslöjas i framtiden.

1
  • Jag skulle verkligen uppskatta om nedväljaren skulle lämna kommentaren (anledningen) till att rösta ned

Det finns en teori som säger att Gol D. Roger åt en Akuma no Mi, vilket gjorde honom kapabel att prata / förstå vilket språk som helst. Det skulle förklara varför han kunde förstå poneglyferna, och varför han var den mest eftertraktade mannen (före Dragon), för när det gäller styrka / kraft var han Whitebeard's rival. Detta är dock bara en teori (tror jag).

5
  • Some say Gol D. Roger ate an Akuma no Mi Sas detta i One Piece manga, eller är det bara någon fanteori?
  • Jag läser inte mangan, jag tittar bara på anime därför kan jag inte riktigt berätta. Kanske är det bara en fanteori
  • Jag redigerade det för att föreslå att det är någon befintlig fläktsteori, men om det faktiskt är en teori gjord av karaktärer i One Piece-universum, kan du redigera den med citat.
  • 2 I mangan sägs det att han kunde höra rösten för allt - men det är det inte nämnde att han åt en djävulens frukt: bild
  • luffy och sirenprinsessan kunde höra andra röster. Jag tror inte att det här måste vara relaterat till en djävulens frukt eller att luffy skulle ha ätit 2

det är mycket troligt att han har en väderkontrollerande frukt. I strid med Shiki the Golden Lion kan Roger vinna på grund av stormen förstört majoriteten av Shiki flottan. och vi vet att det finns väderkontrollerande frukter när Monkey D.Dragon räddar Luffy från körning i Logue Town. så det är en stor möjlighet Dragon hittade Roger DF efter att han dog, därför kallas han (Dragon) som världsregeringens största fiende, och är den farligaste och mest eftersökta mannen i världen eftersom världsregeringen känner Rogers makt (förmodligen från Garp) och vad den kan göra.