Anonim

George Ezra - Hörde du regnet? (Live på Honda Stage i Webster Hall)

I Fairy Tail kan Erza använda Requip, men jag vill veta hur hon får sina vapen och rustningar där i första hand? Hennes förmåga i Fairy Tail är inte att sätta och lämna föremål där, det är bara för att byta, så hur placerade hon alla sina vapen och rustningar där i första hand?

Låt oss se vad wiki har att säga om detta.

Requip är en typ av rumslig magi och Erzas signaturform av magi, över vilken hon har stor behärskning. Det är en typ av magi som gör att hon kan byta vapen, rustningar och kläder efter behag. Hennes speciella form av Requip heter The Knight.

Låt oss titta på vad rumslig magi betyder.

Denna magi kretsar kring manipulation av rymden, vilket kan tillåta användaren att trakassera tillgången för strid, resa, få tillgång till alternativa dimensioner och så vidare. Denna magi används också tillsammans för att kalla konkreta material eller utomjordiska varelser till deras plats, som att kunna trolla fram rustningar och vapen eller ge himmelska andar tillgång till den mänskliga världen.

Det betyder att hennes förmåga är att manipulera det utrymmet. Så du har fel när du föreslår att hon inte kan placera objekt i det utrymmet. Det betyder att Erza kan lagra, samt ta tillbaka pansar, svärd etc med hjälp av sin rumsliga magi. Hennes rustningar försvinner efter att ha skadats förmodligen tillbaka till samma utrymme.

Jag vill ta itu med att fickans storlek är begränsad. Så Erza kan infact sätta vapen och resten lagras i hennes hus. Återigen från wiki

Erza äger över 100 olika rustningar och över 200 olika typer av vapen.
Denna magi tillåter användaren att lagra vapen och rustningar i fickmått och kalla dem under striden. [...]
Den enda kända användaren, Erza, uppgav att det finns en gräns för hur mycket fickdimensionen kan lagra, och som ett resultat lämnar hon några av sina rustningar i sitt rum i Fairy Hills.

Jag vet inte hur Erza skapar nya eller reparerar skadade rustningar. Från en annan fråga besvarades den

Erza är en användare av nödvändig magi, med andra ord, hon kan kalla vapen och rustningar under striderna, men hon skapar dem inte.
Svarskälla

Andra källor på Wiki: Erza Scarlet The Knight Spatial Magic

2
  • Jag kommer inte ihåg i vilket avsnitt det visades, men det finns definitivt där. Det fanns ett avsnitt där Erza tog med sig en rustning (det är dock mycket tveksamt om defensiv förmåga). Detta tyder på att Erza kanske saknar smidesförmåga, så att hon kanske tog den trasiga rustningen till smeden / butiken för reparation.
  • @AyaseEri Ja. Världen har visat magiska butiker som säljer saker till och med något som clestialnycklar, men sådana som smider rustningen skulle vara mycket kraftfulla magiker, och eftersom rustningarna visas som unika har detta aldrig förklarats ordentligt. Erza sa dock att hon "köpte förförelsepansringen": P

Erzas Requip-magi är där hon lagrar rustningar och vapen i en fickdimension och sätter på dem när hon vill. Fairy Tail wiki direkt citat:

Denna magi gör det möjligt för användarna att lagra föremål i en fickdimension så att de enkelt kan kalla dem när som helst, även under strid, vilket ger dem en hög flexibilitet i strid. Det finns dock en gräns för hur mycket fickdimensionen kan lagra. Reequip kan användas för enkla eller stridsrelaterade ändamål. Vissa användare kan bara välja att använda det för att byta kläder. Mer skickliga användare kan återutrusta olika vapen i strid, och det är till och med möjligt att återutrusta rustningar mitt i striden, även om de enda magikerna som någonsin gör detta är Erza Scarlet och Coordinator.

Till mitt minne minns jag att det fanns en OVA eller en speciell episod eller något där Lucy tog ett jobb där hon klädde sig som en kattflicka och letade efter skatt för en gammal dam som visade sig vara den person som uppfostrade Erza och några andra barn. Där inne gick Lucy till Erzas rum i en scen och Erza visade henne sin andra rustning och förklarade hennes magi (mitt minne kan dock vara fel, men Fairy Tail wiki är korrekt). Specialen kom ut när det bara fanns 77 avsnitt av Fairy Tail, tror jag.