Anonim

Moana - Bästa roliga ögonblick

Jag har försökt hitta namnet på den här showen under ÅR. Jag tittade på det varje dag när jag var ung (för ungefär 10 år sedan nu). Jag är ganska säker på att det var på Channel 5 (för alla er engelska) tidigt på morgonen eftersom jag skulle titta på det innan skolan.

Allt jag kan komma ihåg är att det fanns en grupp barn och de skulle resa till olika platser (kanske tider också?) Och skulle behöva fånga någon form av monster (som liknar Pokemon / Digimon) som orsakade förödelse. Varje monster tror jag återfångades i ett ägg (varje ägg var också unikt) och det fanns vanligtvis bara ett per avsnitt. Det kan ha varit någon form av forskare inblandad i en maskin som skickade dem till dessa platser? Men mina minnen kan bara bli förvirrade med Pokemon vid den tiden. Jag vet att det inte var Monster Rancher som jag har föreslagit av vänner men utöver det har jag ingen aning.

Några idéer? Jag älskade det verkligen och det skulle vara fantastiskt att återupptäcka det efter alla dessa år.

2
  • Är du säker på att det inte är digimon? Digimon Data Squad återfångar också dålig digimon i äggform.
  • Digimon är också det första jag tänkte på.

Det låter som Flint Time Detective

Det är 25-talet. Den mörka herren har "infekterat" historia med tidsenheter som kan skada historien bortom reparation. Flint och hans far bodde i förhistoriken när de förvandlades till fossiler. De upptäcks och Flint ges vände tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd. Med hjälp av sin far, en pojke Tony och en tjej Sara måste han resa genom tid för att föra tidsenheterna tillbaka till tidens land så att historien kommer att sparas.

I synnerhet finns det varelser som kallas tidsförskjutare som kan anta olika former, bland vilka det finns en äggliknande form (monsterägg).