Anonim

Gerard Piqué pratar världscup med Luis Suárez | Såra

Så nu, beroende på hur du räknar dem och vilka källor du räknar, finns det bland 10-20 transformationer / former som kan uppnås. (räknar Oozaru, icke exklusiva saiyanformer etc.) Vilka saiyans-omvandlingar är resultatet av ilska, vilka är resultatet av träning och vilka är resultatet av något annat?

Transformationer

  • Super Saiyan: Alla Saiyan med tillräckligt mycket S-celler och ökar sin stridskraft, de får fler S-celler. När Saiyan når tillräckligt med S-celler kan en känsla av stark ilska eller sorg utlösa Super Saiyan-omvandlingen. Efter att transformationen har uppnåtts en gång kan de förvandlas till den när som helst genom att fokusera sin energi i ryggen för att få den att sticka. Saiyaner med en mycket hög mängd S-celler kan göra omvandlingen utan att det krävs en utlösare.

  • Super Saiyan 2: Det finns flera sätt att uppnå denna transformation. För det första måste en Saiyan vara tillräckligt stark för att generera mycket mer energi jämfört med Super Saiyan-formen.Det första sättet att uppnå denna transformation är när Saiyan upplever en kraftfull känslomässig omvälvning, ungefär som Super Saiyan-transformation, men i större utsträckning. Det andra sättet är genom hård träning. Den tredje vägen är ur instinkt från ett desperat behov som när någons liv står på spel. Slutligen är den fjärde metoden att Saiyan ska känna av den stickande känslan i ryggen. Effekten från denna form ökar kraftigt.

  • Super Saiyan 3: Denna form erhålls generellt efter hård träning och vanligtvis under normala omständigheter. Goku kunde uppnå denna form medan han var död och tränade i den andra världen. Goten och Trunks lyckades uppnå det bara under fusion. Det är i grunden en transformation som ökar mängden ki som används.

  • Viktiga fakta: Akira Toriyama uppgav i Saikyō Jumps intervju i juni 2014 att SSJ2- och SSJ3-transformationerna inte är annat än pådrivna varianter av SSJ-transformationen. Därför kan du potentiellt överträffa kraften i SSJ3 eller SSJ2 när du använder SSJ-transformationen genom antingen träning eller genom raseri som i fallet med Future Trunks och Vegeta. Även om Trunks Transformation kallas Super Saiyan Rage eller Super Saiyan ilska, är det i grunden en kraftfull variant av SSJ2 som orsakades på grund av ilska.

Därför för att svara på din fråga finns det inte nödvändigtvis en regelbunden Super Saiyan-transformation som bara kan uppnås genom antingen raseri ensam eller genom träning, den kan uppnås på båda sätten.

Emellertid kan Super Saiyan-gudstransformationen endast uppnås via ritualen och inte av ilska. (Baserat på mangan), träning kraftfullt med en gudom och övning av omfattande Ki-kontroll kan också hjälpa dig att uppnå denna omvandling eftersom vi ser Vegeta använda samma mot Goku Black i Manga. Super Saiyan Blue, å andra sidan, kan också bara uppnås genom att träna kraftfullt och absorbera en guds ki och sedan förvandlas till en Super Saiyan. Super Saiyan Rose är i grunden Super Saiyan Blue-omvandlingen när den görs av en verklig gud (Zamasu). Förutom omvandlingen från Gud kan alla vanliga Super Saiyan-omvandlingar uppnås genom träning, ilska eller till och med när du befinner dig i en livs- eller dödssituation. Baserat på det senaste avsnittet ser vi Vegeta nå en nivå bortom Super Saiyan Blue utan egentlig träning men samtidigt känna en stark lust att skydda någon (Håll upp sitt löfte till Cabba), vilket kan jämföras med Gohan som uppnår SSJ2-transformation när Cell babycellerna slog Z-fighters. Så om du äger Gud ki och kan använda transformationerna, uppnår du en nivå bortom raseri och känslor som Super Saiyan-transformationerna verkar troligt.

Källa: dragonball.wikia.com

1
  • Det är coolt och allt annat än oozaru, super saiyan gud, super saiyan blå, ultra instinkt, bortom super saiyan blå, super saiyan ros, super saiyan rage, legendarisk super saiyan, berseker super saiyan, super saiyan 4, golden oozaru, etc

Nästan alla andra omvandlingar förklaras av andra, så jag kommer bara att förklara oozaru och ultrainstinkt.

Oozaru: Saiyans kommer att förvandlas till denna jätte apa om de tittar på något som kan reflektera solljus. Endast Saiyans med en berättelse kan genomgå denna omvandling.

Ultra Instinct: Det är inte en Saiyan-transformation. Det är i princip precis som salvia i Naruto.

  • Oozaru: ser månen
  • Falsk Super Saiyan: bli arg, ha en hög effektnivå
  • Super Saiyan: bli arg, ha en hög effektnivå (förklaras i serien)
  • Super Saiyan 2: gettind mad, behärskar redan super saiyan, träning (ses i serien)
  • Super Saiyan 3: träna och se energi djupt inuti dig (Goku's ord)
  • Super Saiyan 4: träna för en hög effektnivå och ha en saiyan-berättelse, bli en gyllene Oozaru och få tillbaka samvetenhet
  • Super Saiyan Rage: att ha en hög effektnivå, behärska super saiyan 2, bli riktigt arg, förmodligen ha lite kunskap om gud ki
  • Super Saiyan Berserker: Att vara en speciell typ av saiyan som kan få det och bli arg.
  • Legendariska Super Saiyan: Att kunna återfå sitt samvete efter att ha blivit Super Saiyan Berserker
  • Super Saiyan Gud: ritual med 5 renhjärtade saiyaner som omger en saiyan eller internaliserar denna makt
  • Super Saiyan Blue: bli en super saiyan efter att ha blivit en super saiyan gud
  • Super Saiyan Rose: bli en super saiyan efter att ha varit en gud
  • Beyond Super Saiyan Blue: Bli känslomässig efter att ha varit en super saiyanblå, bryta ett skal av kraft
  • Ultra Instinct: bryta ett maktskal, långvarig stress mot en starkare motståndare
  • Golden Oozaru: blir super saiyan efter att ha blivit oozaru.
  • Mystisk form: kraft släppt loss av den äldre kai