Anonim

\ "Jag vet inte varför jag inte trodde att detta skulle hända \" - DEL 93 - Pokémon Sun [Nuzlocke]

Vi har professorer Oak, Elm, Birch, Sycamore, etc, i spelen. Vi har också professor Ivy osv .--- i anime.

4
  • Detta kan också gälla filmer
  • Inte säker så inte kommer att posta detta som ett svar, men förmodligen bara för skojs skull. Liksom hur många relaterade Dragonball-karaktärer delar ett namngivningsschema (Saiyans är uppkallade efter grönsaker, Ginyu Force-medlemmar efter mejeriprodukter, etc.).
  • Det kan vara värt att notera att notera att inte alla professorer följer detta mönster. Exklusiva manga, exklusiva anime och spel utanför huvudserien följer inte alltid detta mönster
  • De olika professorerna har också växtnamn på japanska. Ek är kido = "orkidé"; Elm är Utsugi = detta; Björk är Odamaki = "Aquilegia"; Sycamore är ~ Platane ="Platanus"Det gör naturligtvis bara frågan" varför är de uppkallade efter växter på japanska ", och jag vet inte specifikt varför. Men idiosynkratiska namngivningsscheman som detta är knappast ovanliga eller ovanliga.

Det finns ingen verklig anledning till varför de alla heter så här, utan de gör det i första hand för att bara följa ett roligt namngivningsschema. Namngivningsscheman är vanliga i många media. Den vanligaste användningen av detta är användningen av 7 Deadly Sins som namn, som finns i flera underhållningsstycken. Du vet dock aldrig, Game Freak kan slut på träd så småningom!

2
  • Det här är en intressant vinkel. Är du säker på att det var Game Freak som började med den namngivningskonventionen?
  • Personligen känner jag att det främst används bara för att göra det lättare att komma med namn efter det. Jag menar träd är också en bra metafor, med erfarenhet som kan föras ner, i metaforisk mening naturligtvis.