Anonim

Trump förtjänar kredit-president för Guds ord inte emot det! Frances & Friends 13 mars 2018

Efter Devil Fruit (DF) -användarens död, gyter DF på nytt. Detta har förklarats. Efter Aces död, Mera Mera no Mi gyte på nytt enligt kapitel 701.

Marshall D. Teach, användare av Yami Yami nej Mi frukt, stal kraften i Gura Gura no Mi från White Beard efter att han dog. Det förklaras att det inte gyter igen så snart användaren dör.

Så hur lång tid tar det att leka på nytt och hur lång tid förblir DF-kraften inne i användaren efter att han / hon dör?

Det enda beviset vi hittills har sett, indikerar att förmågan omger sig omedelbart, vilket kan ses när Smiley dog ​​under Punk Hazard-bågen.

Marshall D. Teach är inte ett bra motexempel eftersom han förmodligen inte använde det konventionella sättet att få sin andra djävulsk fruktmakt. Han måste ha använt sina krafter för att få makten istället för att bara äta den. Jag tror att han använde sina krafter för att fånga anden innan den kunde återfödas. Jag tror att han absorberade djävulen, i det ögonblick den kom ut ur Whitebeards kropp och innan den kunde resa till närmaste frukt för att återfödas.

Det faktum att Caeser avsiktligt satte en säck äpplen nära den plats där han skulle döda Salamander tyder på att han var medveten om att det skulle gyta omedelbart. Om det inte skulle göra det skulle det inte vara någon mening att lägga en massa äpplen i släden nära Smiley. Och även om det bara var en stor tillfällighet att äpplen fanns där, visar det fortfarande att Salamander-fruktdämonen återföds i samma ögonblick som Smiley dog.

Jag tror dock inte att det är ett välkänt faktum. Annars skulle marinmännen ha lagt en frukt som liknar eldfrukten i närheten av Marineford för att hålla den fantastiska makten inom marinmännen. Eller kanske gjorde de det och Doflamingo stal frukten till slut. Vi kan bara spekulera i hur Doflamingo fick eldfrukten, eftersom den inte har avslöjats och jag tvivlar på att den kommer att avslöjas längre ner i serien.

7
  • "Han absorberade djävulen i det ögonblick den kom ut ur Whitebeards kropp och innan den kunde resa till närmaste frukt för att återfödas." när nämns detta?
  • @ShinobuOshino Det var inte, så antar jag att det gick ner. Anden behövde lämna kroppen innan den kunde resa till närmaste frukt och med Blackbeard förmåga antog jag att han sugade in anden innan den kunde komma för långt. Ingenting har egentligen sagts eller setts om reinkarnationen av frukt, förutom Salamanderfrukten.
  • Jag föreslår att du lägger till det i ditt svar, för nu ser det ut som om det verkligen händer. Även om det är så finns det inget kanon bevis för nu.
  • @PeterRaeves När en Devil Fruit-användare dör återföds deras förmåga till en annan frukt av samma slag. Detta föreslår inte omedelbart utan tillgång till frukt av samma slag.
  • @mirroroftruth Grammatiskt står det "When" = "At the time" och den andra delen av meningen är i nutid. Så den meningen säger "När en användare dör återföds förmågan", inte senare eller vid någon annan tidpunkt. Om det också kunde vara någon annan tid skulle det säga "frukten kommer att återfödas" i framtiden. Bevis kan ses med Salamanderfrukten, som verkligen återföds i exakt samma ögonblick. Jordbävningsfrukten överfördes vid dödens tid. Det har hittills inte varit något motexempel i mangan som skulle bevisa påståendet fel.