Anonim

For Honor - Impressions de la presse

Jag såg ett halvt avsnitt av anime en gång (antagligen för 7-10 år sedan) på vuxna simma (tror jag). Även om detta verkar mindre, är det den som övertygade mig om att ge anime en chans eftersom jag bara hade sett varandra och definitivt inte var ett fan. Eftersom det är flera nu som jag tycker om vill jag veta vad den var.

I det jag såg introducerade någon person en kulspruta med länkad ammunition på ett stativ till fyra svärdsmän. Jag tror att en var en huvudperson (jag tror samurai) medan de andra tre var kända brottslingar. Inställningen verkade vara japan runt Commodore Perrys tid. Av rädsla för den inverkan vapnet skulle ha på deras hem (tror jag) slog sig de 4 svärdsmännen samman mot skytten.

Det jag minns mest är slutet; Jag tror att en brottsling offrade sig själv före detta. En stor laddar direkt för skytten. När han dödas hoppar en liten från ryggen när han kastar ett frö eller något mellan den länkade ammunitionen och skjuts och dödas omedelbart. Den sista killen (igen ursprungligen motsatt till de andra 3) springer mot skytten. Fröet fastnar pistolen tillfälligt och svärdsmannen dödar skytten. Han är den enda överlevande. Det är allt jag minns.

2
  • låter som Rurouni Kenshin för mig ...
  • @ShinobuOshino lägger upp detta som ett svar och jag tummen upp det (och när jag har bekräftat det) accepterar det. Det låter (från wiki) som om det kan vara avsnittet "Farväl, de starkaste männen: The Clash of Light and Shadow"

Dess Rurouni Kenshin

och karaktären du pratar om är Shinomori Aoshi.

Kanryū förråder Aoshi och dödar sina fyra underordnade med en Gatling-pistol medan de dör efter varandra och skyddar Aoshi.

Källa - Wikipedia-artikel för Shinomori Aoshi