Anonim

Min berättelse förklaras (Oförtjänt hat, förbud, lögner osv.)

Jag har just omklasserat Skypiea-bågen och jag insåg att för 400 år sedan, innan Jaya Island sprängdes av Knocked-Up Stream, har människor från Shandia vingar.

Människor som bor på Sky Island har också vingar, eller det är mer som människor med vingar är från Sky Island. Liksom människor i Skypiea, Enels besättning från Birka.

Urouge har också vingar och han kommer också från en icke namngiven Sky Island. Som vi kan se pratar han med Kaido innan han hoppar från Sky Island.

Varför har människor i Shandia också vingar, redan innan de sprängde? Kommer de ursprungligen från en annan Sky Island?

Shandia kallades en gång Shandorians. De bodde på månen tillsammans med de andra månraserna, Birkans och Skypieans. De tre tävlingarna hade också byggt ett robotlopp som kallades automaten. Men när resurserna på månen försvann, var de tre raserna tvungna att lämna automaten när de gick mot jorden.medan birkanerna och skypierna bosatte sig på Sky Islands, kom shandorianerna till Blue Sea. De bosatte sig på ön Jaya. De brukade vara ett av de kraftfullare samhällen på Grand Line, men deras stad Shandora invaderades under det ogiltiga århundradet av de tjugo kungadömena. Deras rike föll och bara en liten stam var kvar.

Även om Shandoriansna försvann lämnade de sina efterkommande ett arv, inklusive ruinerna av den gyllene staden Shandora och Shandorian Golden Belfry Bell. Detta var också en av två poneglyfer, som innehöll detaljerna om Poseidon som de hade bevakat med sina liv i generationer.

De är släkt. Dessutom kan du se på måntavlan att de också hade vingar från början eftersom de alla är månlopp.

7
  • 1 Jag har aldrig hört att de kommer från månen, kan du ge mig källa? är det från anime eller manga?
  • Jag tror att du får reda på det samtidigt som du får reda på vad som händer med Enel om jag minns rätt.
  • Jag tittar bara till eps. 197 nu är det när Luffys besättning faller från Sky Island och landade på Marine Base. Jag vet att Enel lämnade till månen, men jag tror att jag saknar något, eller kanske det förklaras i nästa avsnitt efter avsnitt 197?
  • 2 Det är från "Enels Great Space Operations" som bara är ett fåtal omslag. Merparten av informationen (som de tre raserna) kommer från att titta noga på gamla målningar på väggarna. Några av dessa detaljer är spekulationer men verkar vara Odas avsikter.
  • @JTR, nej det förekommer aldrig i anime. Alla bilder finns på wiki. Eftersom det är i mangan är det kanon medan (till exempel) landningen i den marina basen inte är det.