Anonim

BON LERA !!!!! Ett stycke avsnitt 430 431 432 Reaktion! (Fullständig länk i beskrivning)

SPOILER ALERT: Innehåller spoilers för dem som inte har läst eller sett slutet på Impel Down-bågen.

I anime-avsnitt 451 förklarar Bon Clay sig som Magellan för att hjälpa Luffy och fångarna att fly på marinfartyget. Magellan blir väldigt arg när han får reda på det och attackerar Bon Clay.

Avsnittet slutar efter några sekunder, och de efterföljande avsnitten visar inte vad som hände därefter. Antyder det att Bon Clay dödades utanför skärmen, eller är det kvar som en spänning?

0

Bon Clay dödades inte. Han överlevde på något sätt kampen mot Magellan och flydde till nivå 5.5 (Newkamaland), där han har blivit den nya "drottningen". Många av Newkama-fångarna som flydde under Impel Down-bågen har ockuperat den igen.

Det kanoniska beviset finns på omslaget till kapitel 666. Det är ännu inte känt hur Bon Clay flydde från Magellan, eller hur och varför Newkama-fångarna återvände till Impel Down.

9
  • Tack för att du delar det här. Jag trodde verkligen att han var död. Glad att höra att han lever. :)
  • 1 Du bör åtminstone vänta på att någon ska svara. LOL
  • @ NixR.Eyes Jag ville dela den här informationen med samhället. Eftersom SE endast fungerar i Q & A-läge (det finns inget "blogg" -alternativ), var jag tvungen att skicka det i formatet "Svara på din egen fråga".
  • 2 @Happy Nej, jag menar inte det på det sättet. Det händer bara att jag älskar Bon Clays roll i Impel Down Arc. Och det gjorde mig också bedrövad att han måste offra sig själv i slutet, sedan glad att få veta att han lever. =)
  • @ NixR.Yes Ja, jag älskar honom också. För mig var Bon Clay (inte Luffy) den riktiga hjälten i Impel Down-bågen. Tror inte att Luffy skulle klaga. ;) Många av mina vänner som bara tittar på anime var deprimerade över att han dog, så jag tänkte att jag borde dela detta för att sprida lite lycka. :)