Anonim

Som verkligen gav Nagato The Rinnegan

Anledningen till att jag frågar detta är att jag tror att de enda viktiga sakerna att väcka Rinnegan är att ha Indra och Ashuras chakra. Någon kommer att säga att kravet är Uchiha och Senjus chakra. Obito hade emellertid båda, men han väckte inte Rinnegan.

Varför väckte inte Obito Rinnegan? Skulle Naruto väcka Rinnegan om han tar Sharingan från Sasuke?

Låt oss börja med kraven för att väcka Rinnegan. Från Naruto Wikia,

Sharingan kan utvecklas till Rinnegan genom kombination med Hashiramas DNA.

I historien om Naruto anime, de enda 2 personer som har kunnat dra en sådan prestation är Madara och Sasuke. Vad de två har gemensamt är den eviga Mangekyou Sharingan som de vaknade från att ta sina bröder Mangekyous.

Obito hade å andra sidan en normal Mangekyou Sharingan och det förklarar varför han inte kunde utveckla sin Sharingan till Rinnegan trots att han hade båda blodlinjerna.

Så mitt avdrag är: den högsta punkten i Sharingan (aka den eviga Mangekyou) plus Hashiramas cell / chakra (eller Otsutsuki blodlinje som kan fås genom att blanda både Senju- och Uchiha-gener) = Rinnegan.

Nu till frågan, enligt min mening, om Naruto tog Sasukes eviga Mangekyou Sharingan och implanterade dem i hans ögon, då skulle han manifestera Rinnegan. Detta beror på att han skulle uppfylla kraven för utvecklingen, som är:

  1. Evig Mangekyou sharingan
  2. Otsutsuki blodlinje (eller en blandning av både Senju och Uchiha chakra).

Men låt oss igen vara realistiska, Naruto skulle aldrig göra det.

De befintliga svaren är felaktiga. Det förklaras att för att man ska väcka Rinnegan måste de replikera Hagoromos chakra, så det betyder att inte bara någon Uchiha eller Senju kan väcka Rinnegan. Endast de som har Ashura / Indras chakra eller Hagoromos chakra kan väcka Rinnegan. Därför väckte Obito inte sin Rinnegan, helt enkelt för att han inte är en reinkarnat av Indra trots att han hade Ashuras DNA och inte hade Hagoromos chakra. Ett annat exempel är Danzo; han hade Senju (Ashuras) chakra men han hade inte Indras chakra trots att han hade Sharingan.

1
  • Men Naruto ÄR Ashuras reinkarnerade, så vad försöker du säga?

Jag tror att förklaringen till obito inte är tillräckligt med tid. Det tog Madara årtionden att väcka hans. Så om det bara är Senju + Uchiha att få rinnegan tar det årtionden innan det fungerar.

Okej, låt mig presentera min personliga uppfattning om detta: Otsutsuki har fått kraften i charka, vilket fick dem att manifestera ursprungsteknikens ögonteknik. Men när tiden gick var tekniken svagare och svagare och därmed faktiskt så svag jämfört med föregångaren att den blev en ny, låt oss betrakta den här som en Rinnesharingan, men som vi vet måste någonstans vara det ögonblick som ledde till manifestation av den nya tekniken, så om vi skulle gå tillbaka (slå samman vägarna som delades) skulle vi förvärva tekniken, så i princip kan alla ögon, bara lite relaterade till ursprunget vara rinnegan och därmed även Narutos nuvarande öga potentionaly kunde hantera rinnegan, som det inte. Hur som helst, varje gång du slår samman de banor som har delats, kommer du att få sina föregångares makt. Så ja. Naruto skulle manifestera Rinnegan om han fick Sasukes Sharingan.

Redigera: Som jag har diskuterat med min vän vill jag märka att jag inte säger att du säkert kommer att få det exakta ögat, det här är fortfarande ett nytt öga och en ny utveckling, så ögat kommer att vara annorlunda, men troligen är förändringarna blir sååå obemärkt att du kan betrakta det som en helt fladdrad föregångare

Jag tror att du bara behöver Senju och Uchiha. Uchiha ger Sharingan och när du får lite Senju-chakra kommer det att utvecklas till Rinnegan. Tyvärr, om du får båda ögonen Rinnegan eller har mycket chakra och inte tar slut, har du aldrig Sharingan igen.

1
  • Det här svaret lägger inte mycket till de befintliga svaren och går in i en liten tangent om Rinnegan med avseende på Sharingan.