Anonim

Kreditpartnerskap i fastigheter | Live-erbjudanden från UFD Stage del 4

Jag hänvisar till påfyllningsavsnittet (avsnitt 200 av Naruto), där en fällanvändare vid namn Genn var på uppdrag att förstöra Konoha genom att plantera miljoner explosiva taggar i hela byn medan han förklädde sig som en snickare.

Taggarna hittades 30 år efter det att den planterades. Varför hittade de det nu?

Under tiden i Konoha fanns Hyuga-klanen som var Byakugan-användare. Varför hittade de inte åtminstone av misstag en eller två av miljontals explosiva taggar som var dolda i Konoha?

4
  • Kan du ange det specifika avsnittets nummer?
  • Med amuletter menar du explosiva taggar? Genn hade senare avslöjat i slutet att dessa taggar var avaktiverade. Så att hitta och ta bort miljoner redan inaktiverade taggar var en oroande handling. Dessutom, eftersom taggarna inaktiverades kunde Hyuga inte upptäcka det. Måste fråga dock, var nämndes det att han hade planterat den för 30 år tillbaka?
  • @ EroS nnin Ja, jag menar explosiva taggar. och det var i naruto avsnitt 200
  • @ EroS nni det nämns i avsnittet att han planeterade dem under rekonstruktionen av konoha. Även om jag inte är säker på om det är 30 år tillbaka trodde jag att det var efter kyubii-incidenten

Man måste ta några saker i beaktande där.

  1. Explosiva taggar har bara lite chakra jämfört med chakra för den genomsnittliga Ninja. Således med Ninjas runt ... det är som om du inte letar efter trädet med örnen som sitter på det medan du går genom en skog. Även med deras Byakugan aktiva fanns det bara så många chakrasignaturer ..... starkare även om de inte letade exakt efter en låg signatur som från en tagg .... skulle de inte riktigt ha märkt det.
  2. Taggarna var för närvarande inte aktiva. Således var chakrat inaktivt och därmed "stillastående". Vilket innebär att det kanske fanns en mycket liten chakrasignatur för en Hyuga och andra som kan känna chakra ..... men det gjorde ingenting. Som vi vet producerar varje människa också chakra. Så återigen kan det förklaras genom att bara notera att om det finns något litet som inte gör något (ett bi som sitter på en blomma) medan du passerar andra nära dig (getingar som flyger runt dig) så kommer du inte att verkligen sätta något medvetet det lilla biet.
  3. Som vi vet om och om igen från serien är Byakugan inte ofelbar. Det verkar till och med finnas tätningar som kan blockera deras användning. Det bästa exemplet är Naruto själv. Om han inte AKTIVT använde kyubis-chakrat (släppte det ut ur förseglingen) ....... ingen Hyuga märkte ens något annat om honom (jämfört med andra som är). Tyvärr är det inte 100% klart om det är typ av tätningar i allmänhet eller om det finns speciella tätningar som gör chakra som inte aktivt frigörs / används osynliga för Hyugas (vilket är mer troligt, som Hyugas sedan senare i avsnittet som OP nämnde hittar taggarna).

Allt som allt är det troligt att hyugorna inte såg taggarna (små, statiska chakra medan stora rörliga chakrakällor finns runt dem).

Det enda som förvirrade mig om avsnittet är alltså inte att det inte märktes ..... det var mer MASSAN av taggar han hade. Som vi vet är de inte så billiga att köpa / tillverka. Således använde han nästan ett lager som måste ha varit värt en årlig inkomst (eller mer). Och också hur han fick dem in i staden obemärkt. Så mycket papper skulle förmodligen ha märkt någon. Men så vitt jag vet fanns det i det här avsnittet ingen hänvisning till hur han lyckades göra dessa två saker.