Anonim

Grimmjow Tribute - End of Me

Snälla hjälp mig att hitta namnet på den här anime jag har sett online kanske för 3 år sedan. Så här minns jag det:

Det fanns två byar med tidigare ovänliga mördare eller samuraier (möjligen med övernaturliga krafter) som gjorde någon form av pakt eftersom en kvinna från en by och en man från den andra var kär. De möttes alltid någonstans mitt på stigen mellan byarna. Det var nästan soluppgång och var och en ville stanna tillsammans lite längre.

Under tiden bestämde någon konstig dålig person att byarna var tvungna att ha en turnering av något slag, och rullar gavs till familjeöverhuvudena. De hade en kamp, ​​kanske båda dog? Och en kråka eller någon fågel tog en av rullarna. Romeo / Julia (inte deras riktiga namn) skilde sig. Kanske några spindelnät nu och kanske rullarna var 10 för var och en av de starkaste krigarna.

Och det var stridigheter. I det sista avsnittet var de enda kvar Romeo / Juliet combo. Jag tror att Juliet skadades allvarligt och en av dem var blind. Dessutom tog en av dem någon form av gift. De dog antagligen båda i slutet, men jag tror att den konstiga dåliga personen dog också, kanske i en vagn som bärs av människor, inte hästar.

Jag är inte säker på de flesta saker, förutom titeln på min begäran. :? Om någon kan hjälpa mig ser jag gärna den här anime igen. Tack.