Anonim

SOLO LEE ATTACK MISSION [LEE SAM ULTIMATE] | NINJAVOLTAGE NXB UPPDATERING | KOLLA IN DET!

En del av Orochimarus medvetande var i Ankos förbannelsemärke, så han kunde se vad hon såg, men är detta kopplat till hans andra medvetande? Så att om den riktiga Orochimaru tror att han lär sig en jutsu, lär sig Orochimaru i Anko det också? Finns det någon kanonförklaring?

Han kände inte nödvändigtvis alla tekniker som originalet hade lärt sig.

Men även om han inte gjorde det, när han absorberade sin makt från Kabuto, lärde han sig allt igen (eftersom cellerna i Kabuto var från den tid då Sasuke "dödade" honom).

1
  • Varför sa orochimaru, "vem skulle ha trott att du skulle återuppliva mig Sasuke" strax efter att han uppstod? Hans detta samvete borde inte veta att Sasuke dödade honom?

Orochimaru kan gå tå till tå med madara. I mangan kan han dödas nu. i salvia-läge och
Orochimaru har sinjuu DNA han kan använda trä Style leta upp det och nu när han har salvia Mode genjutsu kan inte arbeta på honom såvida inte madara vill förlora ett öga Jag är ledsen och för alla Det säger att han bara kan släppa en komet väl än de båda dör nu när madara's dum ass gjorde honom själv levande igen han skulle döda honom själv gör och nu kan Orochimaru använda sin hand med ut dem han jävla stansade de 4 svansarna i ansiktet och det var utan jutsu så Men Orochimaru vinner

1
  • 1 Det svarar inte på frågan. Anime & Manga är inte ett forum. Det är en fråga och svar webbplats. Försök inte att inleda diskussioner i svaren. Se hjälpcentret och turnén för att se vad den här webbplatsen handlar om.