Anonim

Vem visste [Bring Back Misty]

Jag har inte tittat på Pokémon-anime sedan Battle Frontier, men jag såg ett utdrag av ett mycket nyare avsnitt i en region som definitivt inte är Johto, som presenterade Claire, Dragon-ledaren från Johto-regionen.

Detta fick mig att inse att det inte är omöjligt att anime-producenterna skulle ta tillbaka karaktärer från det mycket avlägsna förflutna.

Så jag tänkte, möter Ash någonsin igen hans Butterfree i ett avsnitt efter Butterfree's Goodbye?

2
  • Ash har aldrig träffat sin Butterfree igen än (vid den tiden jag publicerar). Vi kan bara se honom i några flashbacks och i den tionde öppningen av anime.
  • Ett avsnitt antogs av fansen att ta denna form, men i slutändan gjorde det inte. Istället hade Ash blivit vän med en Metapod som i samma avsnitt utvecklades till en Butterfree som inte slutligen stannade hos honom.

Ett enkelt svar är nej. Vi ser inte Butterfree och Ash någonsin träffas igen efter deras farväl i Bye-Bye Butterfree:

 A scene just before butterfree's departure 

Som nämnts på Bulbapedia (och delvis i kommentarerna):

  • Ash's Butterfree har sedan dess dykt upp i den tionde öppningen för anime, Spurt !, tillsammans med sin kompis, den rosa Butterfree.

  • Han har dock inte återvänt i några avsnitt sedan hans senaste framträdande. Ash har dock blinkat tillbaka till att ha honom flera gånger, till exempel i The Thief That Keeps on Thieving !, A Trainer and Child Reunion !, och Butterfree and Me !.

Med smörfritt antar jag att det dog. Om det är något som en verklig fjäril eller insekter i allmänhet har de korta livslängder, riktiga fjärilar beroende på typ lever från några veckor till högst ett år. Med tanke på hur i Pokémon insekttyper utvecklas snabbast och finns i bulk bör det korrelera att de dör de yngsta och lägger många ägg för att kompensera som verkliga insekter också.