Anonim

TAX PARTY (The Hidden Source)

Jag tror att detta fortfarande är okänt. Men jag känner inte till allt innehåll i Overlord i detalj.

Hänvisningar har gjorts som till exempel Ains och resten av antingen NPC: er, eller potentiellt andra aktörer, där de transporterades till en "ny värld".

Men så vitt jag vet är det okänt om han har transporterats till en "verklig värld" där han och alla karaktärer nu har en fysisk kropp som matchar den de hade i spelet, eller om vad Ains och alla andra möjliga spelare som var fångad i världen, uppfattar är bara en extremt exakt virtuell simulering.

Jag vet att vid den här punkten i berättelsen skulle hans riktiga fysiska kropp vara död under normala omständigheter, men jag tror att saker som att allt hans sinne kopierades medan han sov när spelservern stängdes och sedan överfördes till någon dator , eller att han kidnappades och nu är hans kropp i ett Matrix-liknande tillstånd någonstans motsäger inte någonting som finns i berättelsen.

Finns det några ledtrådar eller bevis för vilken typ av värld historien verkligen händer?

1
  • Typ av släkt? I vilken utsträckning lever Momonga i den nuvarande världen där denna anime spelas in?

Ja, det nämns i ljusromanerna.

Spoilervarning för dem som bara läser Manga och / eller tittar på Anime:

Det är starkt indikerat att det verkligen är en riktig värld och att det inte är första gången. Det finns karaktärer som känner till dessa spelare och vet hur mäktiga de kan vara. Ett exempel är Evileye från den helt kvinnliga adamantium-gruppen Blue Rose. Hon är faktiskt Landfall från de tretton hjältarna som besegrade demongudarna, som indikeras ha varit spelare som Ainz.

1
  • kan du ange källa där den nämnde?