Anonim

Sicilian Vampire - Filmtrailer

Super Saiyan Rose-ögon visar sig vara rosa ibland och andra gånger gråa. Finns det någon anledning till detta, eller är det ett designfel?

1
  • För att lägga till svaret är ögonen rosa när de slås på eftersom hans aura är rosa. Därför leder ögonen som reflekterar den rosa auraen till att ögonfärgen animeras.

Färgningen av Goku-svarta ögon är ganska inkonsekvent. Det kan dock vara ett designfel, jag tror inte att det är det. Mitt resonemang för detsamma skulle vara

  • De Grå ögon liknar den hos Zamasu. Eftersom Goku Black i grunden är Zamasu, skulle Goku Black's ögon medvetet ha färgats grå.
  • Om du tittar på även Super Saiyan-omvandlingar, färgen på Goku's ögon är grön, blå eller röd och det beror på animationen / animatörerna för det avsnittet.
  • Närhelst Goku Black's ögon är rosa, det är när han är igång (i sin mening glor hans aura). Så jag tror personligen att det bara införlivades av animatörer för visuell effekt

Det finns inga faktiska bevis för att exakt svara på denna fråga. Detta är dock den mest logiska anledningen till att jag kan tänka mig, baserat på mängden tillgänglig information.

2
  • Nu när du nämner det har jag sett vanliga super saiyan-ögon vara blåa eller gröna ibland. Men jag har aldrig sett dem röda. Har du någon skärmupptagning eller länk till ett foto där det visas att de är röda?
  • I toriyamas tidigare skisser lästes de. Även i några av de japanska reklamfilmerna för filmer som Coolers hämnd. Om du tittar på ett av de tidiga Manga-kapitlen (i.imgur.com/UCm5UsX.jpg) ser vi Goku's ögon färgade röda.