Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Vecka 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Under de nio svansattackerna på det dolda bladet utförde Minato tillsammans med Kushina dödsskyttens förseglingsjutsu och förseglade Kyuubi i Naruto. Det har varit känt att de som utför denna förbjudna förseglingsjutsu offrar både sina liv och själar till döden. Men Minato sa att han också skulle försegla en del av Kushina inuti Naruto (vilket han faktiskt gjorde).

Betyder detta att hälften av Kushinas själ förseglades i Naruto medan dödsskördaren tog den återstående halvan? Eller blev både hennes och Minato tagna av dödsfallet.

1
  • Kushina utförde inte jutsu. Det enda hon gjorde var att döda Ky bi med sina kedjor och när han bröt fri sköld Naruto med hennes kropp.

Inget speciellt hände med Kushinas själ, hon dog av att Kurama extraherades från sin kropp och de sår som orsakades under striden med Kurama.

Minato använde Death Reaper på sig själv för att försegla halva Kurama som han hade lagrat i sig själv. Den andra halvan blev förseglad i Naruto och Minato infunderade Eight Trigrams Sealing jutsu med sitt eget och Kushinas chakra.

Här kan du hitta scenen där Kushina berättar för Naruto att Minato hade infunderat sitt chakra i förseglingen: https://youtu.be/D3tJoGr6pp4?t=68

Det är inte särskilt tydligt.

Det finns många fall i Naruto när själarna kommer till räddningen - Dan kommer för att rädda Tsunade vs Madara, Obito kommer tillbaka för att hjälpa Kakashi och så vidare.

Den enda möjliga förklaringen till att dessa själar flyger omkring är att de förmodligen får en chans att gå tillbaka till det verkliga livet en gång och hjälpa sin vän ut, eller så som det verkar.

Nu hjälpte Kushina bara Naruto att döva Kurama (som kommentaren säger). Kushina var inte förseglad inuti Naruto. Om hon hade varit, hade Kurama redan känt hennes närvaro. Hon kom tillbaka från efterlivet för att hjälpa Naruto.

Om detta inte ens hjälper, är det förmodligen en översättningsfråga som blandar ihop de verkliga betydelserna. Men Kushina var DEFINITIVT INTE förseglad inuti Naruto.

6
  • 1 Jag tog del av hennes chakra in i förseglingen som användes för att försegla Kurama i Naruto. Det var därför hon dök upp när han försökte "tämja" honom. Precis som hur Minato förseglade sitt eget chakra där inne för att försegla Kurama efter att förseglingen skulle ha brutits (slåss mot smärta)
  • Jag kommer inte ihåg några fall av att Kushina var förseglad i Naruto. Minato var bara där för att han hade den andra delen av Kurama, så kanske på något sätt (oklart) kunde han ha hjälpt Naruto.
  • Minato förseglade en del av både Kushinas och hans eget chakra i Naruto när de förseglade Kurama i honom. naruto.wikia.com/wiki/Kushina_Uzumaki Kontrollera det sista stycket om hennes bakgrund: "Minato förseglade sedan resten av deras återstående chakra i Naruto." Minato har också den andra hälften av Kurama förseglad i sig men det kan inte vara anledningen till att Minato verkade hjälpa Naruto eftersom han förseglade sig själv med Death Reaper Seal efter det och det finns ingen flykt från "den dimensionen" så att säga .
  • Vilken dimension? Det är efterlivet bruh. Allt kan hända. Wikia är inte alltid korrekt också. Det är enbart baserat på självtolkning. Det är inte officiellt, det har skrivits av någon annan
  • Jag kallade det bara en dimension eftersom jag inte visste vad jag skulle kalla det mer. :-p Dessutom är det inte bara efterlivet eftersom de som har förseglats med dödsskyttens försegling inte kan kallas med Edo Tensei. Annars skulle Kabuto definitivt ha använt hokagesna under det 4: e stora ninakriget. Jag kommer att leta efter referenser angående tätningen av Minato och Kushinas chakra i Narutos försegling senare eftersom jag inte har mycket tid på minibank.