Anonim

Python-handledning för nybörjare - Lär dig Python genom att bygga en Blockchain | Maximilian Schwarzmüller

Danzo märker unga Shino när han rusar tillsammans med Shinos far och kräver att en medlem av Aburame-klanen doneras till stiftelsen, och han nämner också att en Uchiha-medlem har bekräftats att gå med i stiftelsen.

Se Ep. 317 "Shino vs. Torune!", Är han / hon på något sätt nämnd på Vem är den här andra Uchiha-medlemmen ?? Resonemanget är att när Shino är ung, är Naruto och Sasuke också unga ... så jag är säker på att Sasuke är den enda Uchiha som lever vid den tidpunkten och stiftelsen alltid ville döda alla Uchiha.

Eller är det helt enkelt att tidslinjen ligger strax före Uchiha-massakern? och den Uchiha-medlem som nämns är bara en vanlig medlem som inte är värt att nämna?

0

Kanon

Ingen aning. Avsnittet Shino vs. Torune! är ett fyllnadsepisod under det 4: e stora ninakriget. Som sådan finns det ingen kanonisk information vem Uchiha-medlemmen är.

Icke-Canon; Endast spekulation

Det är möjligt att Uchiha-medlem Danz nämnde faktiskt var Itachi. I avsnittet säger Danzo till Shinos far

Som ni vet är Foundation där ANBU-agenter utvecklas

Medan Foundation leddes av Danz är det en underavdelning av ANBU

I Konoha finns en speciell gren av Anbu som kallas Root. Det skapades och leddes av Danz Shimura

Itachi gick med i ANBU vid elva års ålder, och Torune såg ungefär samma ålder ut när han gick med i stiftelsen. Trots att Itachi skilde sig från ANBU, och inte stiftelsen, hade Danz fortfarande inflytande över ANBU-medlemmar och deras uppdrag.

Itachi rapporterade uppdragets framgång till den tredje Hokagen. Den tredje, efter att ha varit omedveten om Itachis uppdrag från Danz , beklagade att höra nyheterna