Anonim

Good Goodbye (Official Video) - Linkin Park (med Pusha T och Stormzy)

Om du säger att "Jack Hare" kommer att dö precis 15:00 12/03/14 utan att ange platsen, och du skriver detta utan att veta var de kommer att vara då, och personen går till jobbet som vanligt, kan detta användas för att döda mer än en person?

1
  • Det är möjligt att planet kommer att krascha, och alla passagerare skulle överleva.

Regel X säger:

  1. Självmord är en giltig dödsorsak. I princip anses alla människor ha möjlighet att begå självmord. Det är därför inte något otroligt att tänka på.
  2. Oavsett om orsaken till individens död är antingen ett självmord eller en olycka, om döden leder till döden för mer än den avsedda, kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt. Detta för att säkerställa att andra liv inte påverkas.

Regel XXVI säger:

  1. Om du bara skriver, "dö av olycka" för dödsorsaken, kommer offret att dö av en naturolycka efter 6 minuter och 40 sekunder från det att den skrevs.
  2. Även om endast ett namn är skrivet i Death Death, om det påverkar och får andra människor som inte är skrivna i det att dö, kommer offrets dödsorsak att vara en hjärtattack.

Det är uppenbart att Death Note inte kan användas för att indirekt döda andra människor.

Enligt regel XLII är det dock möjligt att förkorta andra livslängder.

  1. Användningen av Death Death i den mänskliga världen påverkar ibland andra människors liv eller förkortar deras ursprungliga livslängd, även om deras namn inte är skrivna i själva Death Note. I dessa fall, oavsett orsaken, ser dödsguden endast den ursprungliga livslängden och inte den förkortade livslängden.