Anonim

Dragon Ball OST CD1 - Hatsukoi Wa Kumo Ni Notte

Jag kommer ihåg att när Tsunade lärde Sakura tekniken som gör att hon kan bryta mot de tre medicinska ninja-reglerna, sa hon till henne att hon skulle behöva samla en hel del chakra i tre år.

Det visades som någon form av pool som fylls och när denna pool fylls skulle hon kunna använda byakugou no jutsu (det här var namnet jag hittade, jag är inte säker på om det finns någon annan).

Varje ledtråd skulle vara mycket uppskattat. Ledsen för min engelska.

3
  • letar du efter delen i boken eller i tv-programmet?
  • Jag tror inte att någon del faktiskt gör det, det antydde bara att du behöver den diamanten på pannan, vilket är tecknet på att ditt chakraförråd är komplett för att kunna använda den. Det kan slås på och av, men jag är säker på att det verkligen är en mer komplicerad bedrift än att bara tänka på eller av. Med tanke på att Sakura gjorde detta ända sedan strax efter att hon blev Tsunades-lärjunge, lärde hon sig troligen knep för att göra det någon gång under det tidssprånget, vilket väldigt lite visades
  • @ToshinouKyouko Jag är intresserad av TV-kapitlet, men om det finns någon information i Manga skulle jag vilja veta i vilket kapitel. Tack!

I Naruto shippuuden, avsnitt 408, Den förbannade marionetten (noroi no ningyou) är avsnittet från 2 minut till 5 minuters tidsperiod, där Tsunade lär Sakura om byakugou no jutsu.

Som kommenterat av Wondercricket är avsnitt 408 ett fyllmedel.

1
  • 1 Avsnitt 408 är verkligen ett fyllnadsepisod